Innandura GMF-túrur mikumorgunin

30.10.2012 - 14:38
Innandura GMF-túrur mikumorgunin
Gongutúrurin hesa vikuna verður innandura. Vitjað verður í Listasavni Føroya í Havn, og øll eru vælkomin við
Vit ganga innandura hesa vikuna í GMF. Og tað verður ein forvitnisligur túrur í Listasavni Føroya
Mynd: Savnsmynd  
 
 

<div>Hesa vikuna ver&eth;ur fari&eth; til gongu innandura, og G&oacute;&eth;an morgun F&oslash;royar t&uacute;rurin ver&eth;ur hesa fer&eth; &iacute; Listasavni F&oslash;roya &iacute; Havn. Ta&eth; ver&eth;ur savnsl&aelig;rarin, Oggi Lamhauge, i&eth; fer at grei&eth;a fr&aacute; m&aacute;larum sum Mikinesi og Ing&aacute;lvi av Reyni, umframt aktuellu frams&yacute;ningini hj&aacute; Hanna Bjartal&iacute;&eth; og h&uacute;sinum sj&aacute;lvum.&nbsp;</div><div><br></div><div>T&uacute;rurin byrjar sum vant klokkan 8 og er sj&aacute;lvandi &oacute;keypis, og &oslash;ll eru hjartaliga v&aelig;lkomin vi&eth;. Umbo&eth; fyri G&oacute;&eth;an morgun F&oslash;royar ver&eth;ur J&aacute;kup Magnussen.&nbsp;</div>

Nýggjastu sendingar í ÚV
Nýggjastu sendingar í SV
Mánadag 18. september
3-2
Mánadag 18. september
Andaktin
Sunnudag 17. september
Guðstænasta í gjónni við Gjógv
Mánadag 11. september
3-2
Sunnudag 10. september
Guðstænasta úr Dómkirkjuni