Bert á einum fundi við CIP

bannari
21.10.2013 - 14:40
Aktuelt
Bert á einum fundi við CIP
Fyrst luttók løgmaður í einari 11 tíma langari tingviðgerð um Skálafjarðartunnilin, har hann onki nevndi um endurgjaldsavtaluna við CIP. 11. september avnoktaði løgmaður, at hann hevði verið við til at gjørt avtaluna. Men tá hann so viðgekk at hava verið við til at gjørt avtaluna, segði løgmaður bæði fyri Løgtinginum og fjølmiðlunum, at hann hevði verið á einum fundi við CIP
 
 

Tak niður

Fakta er, at løgmaður fundaðist einsamallur við CIP bæði 26. og 27. juni. Seinni luttók løgmaður saman við øðrum á einum øðrum fundi við CIP. Sostatt hevur løgmaður verið á (minst) trimum fundum við CIP.

 
Nýggjastu sendingar í ÚV
Nýggjastu sendingar í SV
Mikudag 18. oktober
Hetjur í hæddunum
Mánadag 16. oktober
3-2
Sunnudag 15. oktober
Andaktin
Sunnudag 15. oktober
Møti úr Frelsunarherinum
Hósdag 12. oktober
Kendir føroyingar: Kjølbro