Savnsgull: Rannvá og Rúna

bannari
25.03.2015 - 20:08
Annað
Savnsgull: Rannvá og Rúna
 
 

Tak niður

- føroysk sending frá 2002

Í 1990 fingu Herfríð og Eli Falkvard í Sørvági tríburðar. Stutt eftir varð staðfest, at allar tríggjar genturnar vóru mongolar. Tá tær vóru ein mánað gamlar, doyði tann eina gentan. Í dag eru tær báðar Rannvá og Rúna 12 ára gamlar, og ganga í fjórða flokki í Sørvágs Skúla. Tær eru glaðar og lívligar og eru ein fastur partur av bygdarmyndini. Hóast genturnar klára seg væl, stúra foreldrini eisini um framtíðina og hvat skal vera av gentunum. Sendingin "Rannvá og Rúna" er ein lívsjáttandi sending, sum vísir okkum gerandisdagin hjá tvíburunum og familju teirra. Lagt til rættis: Barbara Samuelsen.

 
Nýggjastu sendingar í ÚV
Nýggjastu sendingar í SV
Mánadag 25. september
3-2
Mánadag 25. september
Andaktin
Sunnudag 24. september
Møti úr Bethel í Vági
Mánadag 18. september
3-2
Mánadag 18. september
Andaktin