Savnsgull: Kanska um hundrað ár 1:4

bannari
24.02.2016 - 18:51
Mentan
Savnsgull: Kanska um hundrað ár 1:4
- føroysk raðsending frá 1989
 
 

Tak niður

Raðsending í 4 pørtum um skaldið og sakføraran J.H.O.Djurhuus (1881-1948). Í hesum sendingum verður sagt frá lívi Janusar, og roynt verður at lýsa sambandið millum lagnu og skaldskap hansara. Vit fáa nakað at vita um kvinnurnar í lívi Janusar, um hugsanir hansara um eitt nú samfelagslig og tjóðskaparlig mál, um smeitir og sigrar hansara. Heildarmyndin er sett saman av samrøðum, yrkingum, tónleiki, sangi, brøvum og øðrum skjølum. Sumt av hesum tilfari hevur ikki verið frammi fyrr. Lagt til rættis: Hanus Kamban.

 
Nýggjastu sendingar í SV
Mánadag 21. august
3-2
Týsdag 1. august
Upp á gólv
Týsdag 1. august
Upp á gólv
Leygardag 29. juli
Ólavsøkurøða løgmans 2017