Savnsgull: Kanska um hundrað ár 1:4

bannari
24.02.2016 - 18:51
Mentan
Savnsgull: Kanska um hundrað ár 1:4
- føroysk raðsending frá 1989
 
 

Tak niður

Raðsending í 4 pørtum um skaldið og sakføraran J.H.O.Djurhuus (1881-1948). Í hesum sendingum verður sagt frá lívi Janusar, og roynt verður at lýsa sambandið millum lagnu og skaldskap hansara. Vit fáa nakað at vita um kvinnurnar í lívi Janusar, um hugsanir hansara um eitt nú samfelagslig og tjóðskaparlig mál, um smeitir og sigrar hansara. Heildarmyndin er sett saman av samrøðum, yrkingum, tónleiki, sangi, brøvum og øðrum skjølum. Sumt av hesum tilfari hevur ikki verið frammi fyrr. Lagt til rættis: Hanus Kamban.

 
Nýggjastu sendingar í ÚV
Nýggjastu sendingar í SV
Mikudag 26. apríl
25 minuttir: Bogi Hansen
Mánadag 24. apríl
3-2
Mánadag 24. apríl
Andaktin
Sunnudag 23. apríl
Møti úr Lívdini í Hoyvík
Leygardag 22. apríl
Stóri FM-dagurin