Metregn í Danish Open

07.04.2017 - 08:05
ÍtrótturSvimjing
Metregn í Danish Open
Róland Toftum og Signhild Joensen settu føroyskt met 10 ferðir í Danish Open seinastu vikuna
 
 

Tak niður

Danish Open á langgeil í svimjing hevur verið seinastu vikuna, og serliga tveir føroyskir svimjarar gjørdu vart við seg við at seta føroyskt met tvær ferðir í somu grein fleiri ferðir. Signhild Joensen í ryggsvimjing og Róland Toftum í bringusvimjing. 

Umframt metregnið hjá Rólandi og Signhild vunnu føroyingar eisini fimm gullmerki í kappingini. Magnus Jákupsson í 50 og 100 metrum rygg, Signhild Joensen í 200 metrum rygg og Óli Mortensen í bæði 800 og 1.500 metrum frísvimjing. 

 

 

 
Nýggjastu sendingar í ÚV
Nýggjastu sendingar í SV
Mikudag 18. oktober
Hetjur í hæddunum
Mánadag 16. oktober
3-2
Sunnudag 15. oktober
Andaktin
Sunnudag 15. oktober
Møti úr Frelsunarherinum
Hósdag 12. oktober
Kendir føroyingar: Kjølbro