Kunnu enda í eini etiskari tvístøðu

27.02.2013 - 21:24
Annað
Kunnu enda í eini etiskari tvístøðu
Verður fosturtøka við tablettviðgerð veruleiki í Føroyum, kunnu sjúkrarøktarfrøðingar enda í eini etiskari tvístøðu.
 
 

Tak niður

<p>Ta&eth; metir Katrin Kallsberg, serl&aelig;kni &aacute; Landssj&uacute;krah&uacute;sinum.&nbsp;Men samb&aelig;rt forkvinnuni &iacute; Felagnum F&oslash;royskir Sj&uacute;krar&oslash;ktarfr&oslash;&eth;ingar eru etiskar tv&iacute;st&oslash;&eth;ur eingin trupulleiki.</p><div>Sj&uacute;krar&oslash;ktarfr&oslash;&eth;ingurin hevur alt&iacute;&eth; m&oslash;guleikan at nokta at vera vi&eth; til at fremja fosturt&oslash;ku, um ta&eth; str&iacute;&eth;ir &iacute;m&oacute;ti etisku og &aacute;tr&uacute;na&eth;arligu sannf&oslash;ringini.</div>

 
Nýggjastu sendingar í ÚV
Nýggjastu sendingar í SV
Mikudag 27. mars
25 minuttir: Linda Mortansdóttir
92545
Mánadag 25. mars
3-2
92725
Mánadag 25. mars
Hondboltur hálvfinala: H71 - VÍF
92677
Sunnudag 24. mars
Andaktin
92675