Soleiðis sær Bónus handilin við Glasir út

14.09.2017 - 16:34
Aktuelt
Soleiðis sær Bónus handilin við Glasir út
Ein Bónushandil við Mylnubakaríi og kafé verður bygdur við innkoyringina til Glasir
 
 

Tak niður

Eyðkendi Bónus bygningurin er ein stórur, svartur, fýrkantaður bygningur uttan vindeygu og við eyðkenda, ljósareyða grísinum á. Tað er fallið summum fyri bróstið, at ein slíkur bygningur skal standa undir liðini á arkitektonisku perluni fyri 636 milliónir krónur.


Sambært Bjarke Ingels, sum hevur teknað Glasir, so hevur landslagið rundan um Glasir avgerðandi týdning fyri visuella dramatikkin, sum bygningurin hevur. Hóast hetta, so kemur ein Bónushandil við innkoyringina til Glasir. Mayfinn Norðoy, sum hevur teknað Bónushandilin, sigur, at hann hevur tikið atlit at umhvørvinum, og tískil verður hesin Bónushandilin øðrvísi enn hinir.


Í serstøku byggisamtyktini fyri økið stendur, at kommunan kann seta krøv til útsjóndina av bygningum í økinum, men tað hevur ikki verið neyðugt, sambært Mayfinni Norðoy, tí verkætlanin sjálv tók atlit at umhvørvinum og økinum, sum bygningurin skal vera í.

Hoyr samrøðuna við Mayfinn Norðoy her

 
Nýggjastu sendingar í ÚV
Mánadag 20. august
Túrur eystur í Skúvadal
84386
Mánadag 20. august
Morgunlestur mánadagin 20. august 2018
82973
Sunnudag 19. august
Guðstænasta í Christianskirkjuni
84372
Nýggjastu sendingar í SV
Mánadag 20. august
3-2
84430
Mikudag 15. august
Úr savninum: Á hellu eg stóð
84248
Týsdag 7. august
Úr savninum: Svangir lundar
84035