Gorillaz venda sterkt aftur
Multi platin-plátu seljandi bólkurin er vendir aftur og hevur givið 4 stakløg út umframt at hava kunngjørt nýggju fløguna Humanz, sum kemur út í apríl
27.03.2017 - 21:00

Tú kennir tey frá sangum sum Clint Eastwood og Feel Good Inc., og nú vendir virtuelli bólkurin aftur aftaná næstan 6 ár av fullkomnum friði. Fríggjadagin góvu tey fýra støkløg út við tilhoyrandi videoløgum, og leygardagin framførdu tey fyri fyrstu ferð nýggju fløguna “Humanz” í fullari longd.


Fyri nógv eru Gorillaz nakað heilt serligt, ein bólkur, sum bara ikki dugir at gera tað sama tingið tvær ferðir, og við sínum sermerkta tónleiki, sum næstan ikki kann básast og sínum heilt serliga listarliga úttrykki í videoløgum og øðrum, eru tey ein bólkur, tú aldrin gloymir aftur. Og nýggja fløgan sær út til at vera heilt ógloymandi á sama hátt.


Sangirnir eru sera ymiskir, men mest gjøgnumgangandi er, at teir eru sterkt ávirkaðir av eitt nú hiphop og elektronika, men eisini svinga yvir í tann bleyta, meira vaporwave kenda elektro tónleikin. Eitt nú er sangurin Saturnz Barz lagdur á eitt tungt beat, og featuring artisturin Popcaan stýrir sanginum við sínum jamaikanska creole rappi við lítlari uppíblandan frá Gorillaz sangaranum 2D. Til hendan sangin hava tey gjørt eitt 360 videolag, sum tú kanst síggja í Virtual Reality brillum, og tað kann bara viðmælast at uppliva sangin soleiðis. Tó, í hinari grøvini er sangurin We Got The Power, við gestasangara Jehnny Beth úr Savages, sum næstan bara kann lýsast sum ein 80'ara pop sangur á MDMA uppá tann feita mátan.

 

28. apríl kemur fløgan út, og gleðir tú teg at hoyra alt tað, hon hevur at bjóða uppá, fært tú bílagt hana á heimasíðuni hjá bólkinum, www.gorillaz.com.

 

Hoyr sangin Saturnz Barz her:

 

 

 
 

 

 

Trý feit nýggj stakløg Groft rap, kensluborið Indie og lekkur popptónleikur.
Video:Kom afturum Dag & Viku Nú fært tú møguleikan at síggja hvussu tað sær út aftan fyri Dag & Viku.
Klassiskir tónleikarar svara spurningum um popp tónleik Trioin meinar, at har er nógvur góður popptónleikur. Millum annað verður greitt frá, hví Baby hjá Justin Bieber er eitt deiligt lag.
Klumma: Hugsa teg væl um, áðrenn tú velur 15 Mars er í nánd, og hvørja leið skal man fara? Les her eina hugleiðing, sum kann hjálpa tær í tíni tvístøðu
Stílurin: FMA 2018 (Annar partur) Síggj mótan til FMA, sum er í Norðurlandahúsinum 10. mars.