Playlistin: Mia Helmsdal Clothier
The Beach Boys, M.I.A., Frændur og Don Omar eru á playlistanum hesa vikuna. Kekka hann út her!
30.08.2017 - 19:54

Hesa ferð er tað 17 ára gamla Mia Helmsdal Clothier, ið deilir sín playlista við okkum.

 

Mia lurtar eftir næstan øllum tónleiki, men tað, hon lurtar eftir, kemur alt ann uppá hvørjum lagi hon er í. Hon sigur tó, at henni dámar best pop, hip-hop, rap, R&B, latin pop, folk og klassiskt.

 

Playlistin hjá Miu lýsir sera væl tónleikin, ið henni dámar best. Hon sigur, at tónleikurin á playlistanum er ein góð blanding av øllum tí, ið hon hevur lurtað mest eftir í seinastuni.

 

- Á playlistanum eru tó nakrir sangir, ið eg ikki havi lurtað so nógv eftir í seinastuni, men sum allíkavæl liggja høgt uppi ímillum mínar yndis sangir. Til dømis "Good Vibrations" hjá The Beach Boys. Hann er eitt orduligt "blast from the past"!

  

Mia fær íblástur til nýggjan tónleik við at lurta eftir tí, ið Spotify viðmælir til hana. Og so hyggur hon eisini av og á at playlistunum hjá vinkonunum fyri at finna enn meira tónleik.

 

- Eg eri nakað av einum "tónleika copy-paste'ara." Nógv av tónleikinum, ið eg lurti eftir, havi eg funnið á playlistunum hjá mínum vinkonum og síðani "copy-paste'að" tað, ið mær dámar best til mín egna playlista.

 

Mia sigur seg ikki vera serliga kræsna, tá ið tað kemur til tónleik. Hon sigur tó, at tónleikastílarnir, ið henni dámar minst, eru country og heavy metal. Men hon leggur afturat, at tað allíkavæl eru nakrir country- og heavy metal sangir, ið henni dámar.

 

- Eg royni altíð at vera opin fyri øllum tónleikastílum, tí man veit ongantíð, nær man brádliga finnur okkurt mega feitt!

 

 
 

 

 

Podcast: "Eg hevði frí í 26 tímar tað summarið" Vit hava hoyrt høvðusleikarirnir tosa um Dreymar við havið, lisið eitt ummælið av filminum og so er ein grein er komin út um filmin. Hesuferð er tað leikstjórin sjálvur, ið hevur orðið.
Ummæli: Hvør er søgan í filminum? DREYMAR VIÐ HAVIÐ: Ein estetiskur filmur uttan tær óendaligu náttúrumyndirnar. Men hvør er søgan?
Hví fara kvinnur so illa við øðrum kvinnum? Gentur royna ofta tilvitað at fáa aðrar gentur niður við nakkanum. Don't blame them - tær royna bara at optimera sínar møguleikar fyri at formera seg, sigur vísindin
Podcast: Hvat kunnu vit fáa burturúr at spæla sjónleik? DREYMAR VIÐ HAVIÐ: Hoyr høvuðsleikararnar tosa um, hvat man fær burturúr at spæla sjónleik
SKAM: Vilde átti eisini at fingið høvuðsleiklutin Smílandi, stuttlig og ærlig. Tað er soleiðis, fólk flest kenna Vilde úr Skam. Hon ger nógv um seg við hennara speisku viðmerkingum, sum bæði eru beinraknar og onkuntíð eisini ópassandi. Men Vilde fekk ongantíð høvuðsleiklutin í egnu sendirøð, og nú tá allar fýra sendirøðirnar hava verið, er vert at hugsa: Hvussu mann Vilde veruliga hava tað?