Tungir menn og tungur rokktónleikur
- Hann vigar 150 kg og hevur kanska flottasta skeggið av teimum øllum
29.11.2017 - 18:23

Skrivað hevur Aleksandur L. Olsen

 

 

 

HOYR SAMRØÐURNAR HER

 

 

 

 

Seinasta vikuskiftið var Røddin í Høllini á Hálsi til Burn Showdown. Í sambandi við hetta tosaðu vit við tríggjar menn. Ein teirra var Laurence Shahlaei, ið er ein strongman-íðkari úr Onglandi. Laurence hevur vunnið hópin av kappingum innan vektlyfting, og hann vann eina strongman-kapping í Føroyum í fjør.

 

 

Vit tosaðu eisini við Bjarna Nielsen, ið er føroya sterkasti maður. Bjarni hevur vunnið kappingina “Føroya sterkasti maður” fýra ferðir, og hann hevur eisini luttikið í ymsum kappingum kring heimin. Vit tosaðu við Bjarna beint eftir, at strongman-kappingin var av.

 

 

At enda høvdu vit eina samrøðu við Jákup Súna Berg, ið er eigari av Burn fitness og ein av fyriskiparunum til Burn Showdown. Jákup Súni hevur fyrr luttikið í strongman-kappingum, og hann hevur eisini vunnið kappingina “Føroya sterkasti maður” fyrr.

 
 

 

 

Nýggj trend – jólabrýr Fólk finna uppá mangt og hvat
Adventskalendarin: Míni amerikansku jól Jólini eru ikki heilt tey, mann sær í sjónvarpinum
Er lítil undirtøka til vakurleikakappingar ein javnstøðuspurningur? Eru ungar føroyskar kvinnur kúgaðar undir avoldaðum samfelagsnormum, ella eru aðrar orsøkir aftanfyri lága luttakaratalið til „Miss Faroe Islands“?
Interview við Moddi Moddi hevur verið á drúgvari konsertferð og endaði ferðina í Føroyum. Hann greiðir frá konsertferðini, og prátar um alt frá verkætlan hansara til hálvtrýss ára gamlar konur.
Snarskeið í at skriva BV3 Stress, stress og meira stress