hannibalmidi.jpg

Hannibal og horvni hundurin 3.partur

Ljóðmynd í sjey pørtum

Kim Fupz Aakesen skrivaði og Borghild Sjúrðarberg týddi til føroyskt. Elin á Rógvi lesur og Leivur Thomsen var tøkningur. Bókadeild Føroya Lærarafelags gav út í 2008.

 

Aðrir partar

Ljóðmynnd í sjey pørtum

Hannibal og horvni hundurin er ein søga um ein hund, sum ikki er ein rættiligur hundur, ein ísmann, sum ikki er ein rættiligur ísmaður og um eina mammu, pápa og drong, sum gerast rættiligir detektivar. Kim Fupz Aakeson skrivaði. Borghild Sjúrðarberg týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærarafelags og Nám góvu út í 2008. Elin á Rógvi lesur og Leivur Thomsen ger ljóðmyndina. Søgan er í sjey pørtum.

Ljóðmynd í sjey pørtum

Kim Fupz Aakesen skrivaði og Borghild Sjúrðarberg týddi til føroyskt. Elin á Rógvi lesur og Leivur Thomsen var tøkningur. Bókadeild Føroya Lærarafelags gav út í 2008.

Ljóðmynd í sjey pørtum

Hannibal og horvni hundurin er ein søga um ein hund, sum ikki er ein rættiligur hundur, ein ísmann, sum ikki er ein rættiligur ísmaður og um eina mammu, pápa og drong, sum gerast rættiligir detektivar. Kim Fupz Aakeson skrivaði. Borghild Sjúrðarberg týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærarafelags og Nám góvu út í 2008. Elin á Rógvi lesur og Leivur Thomsen ger ljóðmyndina. Søgan er í sjey pørtum.

Ljóðmynd í sjey pørtum

Kim Fupz Aakesen skrivaði og Borghild Sjúrðarberg týddi til føroyskt. Elin á Rógvi lesur og Leivur Thomsen var tøkningur. Bókadeild Føroya Lærarafelags gav út í 2008.

Ljóðmynd í sjey pørtum

Hannibal og horvni hundurin er ein søga um ein hund, sum ikki er ein rættiligur hundur, ein ísmann, sum ikki er ein rættiligur ísmaður og um eina mammu, pápa og drong, sum gerast rættiligir detektivar. Kim Fupz Aakeson skrivaði. Borghild Sjúrðarberg týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærarafelags og Nám góvu út í 2008. Elin á Rógvi lesur og Leivur Thomsen ger ljóðmyndina. Søgan er í sjey pørtum.

Ljóðmynd í sjey pørtum

Hannibal og horvni hundurin er ein søga um ein hund, sum ikki er ein rættiligur hundur, ein ísmann, sum ikki er ein rættiligur ísmaður og um eina mammu, pápa og drong, sum gerast rættiligir detektivar. Kim Fupz Aakeson skrivaði. Borghild Sjúrðarberg týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærarafelags og Nám góvu út í 2008. Elin á Rógvi lesur og Leivur Thomsen ger ljóðmyndina. Søgan er í sjey pørtum.

Ljóðmynd í sjey pørtum

Kim Fupz Aakesen skrivaði og Borghild Sjúrðarberg týddi til føroyskt. Elin á Rógvi lesur og Leivur Thomsen var tøkningur. Bókadeild Føroya Lærarafelags gav út í 2008.

Ljóðmynd í sjey pørtum

Hannibal og horvni hundurin er ein søga um ein hund, sum ikki er ein rættiligur hundur, ein ísmann, sum ikki er ein rættiligur ísmaður og um eina mammu, pápa og drong, sum gerast rættiligir detektivar. Kim Fupz Aakeson skrivaði. Borghild Sjúrðarberg týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærarafelags og Nám góvu út í 2008. Elin á Rógvi lesur og Leivur Thomsen ger ljóðmyndina. Søgan er í sjey pørtum.

Ljóðmynd í sjey pørtum

Kim Fupz Aakesen skrivaði og Borghild Sjúrðarberg týddi til føroyskt. Elin á Rógvi lesur og Leivur Thomsen var tøkningur. Bókadeild Føroya Lærarafelags gav út í 2008.

Ljóðmynd í sjey pørtum

Hannibal og horvni hundurin er ein søga um ein hund, sum ikki er ein rættiligur hundur, ein ísmann, sum ikki er ein rættiligur ísmaður og um eina mammu, pápa og drong, sum gerast rættiligir detektivar. Kim Fupz Aakeson skrivaði. Borghild Sjúrðarberg týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærarafelags og Nám góvu út í 2008. Elin á Rógvi lesur og Leivur Thomsen ger ljóðmyndina. Søgan er í sjey pørtum.

Ljóðmynd í sjey pørtum

Kim Fupz Aakesen skrivaði og Borghild Sjúrðarberg týddi til føroyskt. Elin á Rógvi lesur og Leivur Thomsen var tøkningur. Bókadeild Føroya Lærarafelags gav út í 2008.

Ljóðmynd í sjey pørtum

Kim Fupz Aakesen skrivaði og Borghild Sjúrðarberg týddi til føroyskt. Elin á Rógvi lesur og Leivur Thomsen var tøkningur. Bókadeild Føroya Lærarafelags gav út í 2008.

Ljóðmynd í sjey pørtum

Hannibal og horvni hundurin er ein søga um ein hund, sum ikki er ein rættiligur hundur, ein ísmann, sum ikki er ein rættiligur ísmaður og um eina mammu, pápa og drong, sum gerast rættiligir detektivar. Kim Fupz Aakeson skrivaði. Borghild Sjúrðarberg týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærarafelags og Nám góvu út í 2008. Elin á Rógvi lesur og Leivur Thomsen ger ljóðmyndina. Søgan er í sjey pørtum.