handbok_fyri_superhetjur_mynd_1.jpg

Handbók fyri superhetjur 5. partur

Ljóðmynd í sjey pørtum

Á einari av teimum niðastu hillunum var ein bók, ið var so reyð, at hon lýsti. Handbók fyri superhetjur! stóð á rygginum á bókini. Lisa visti, at rættiligar superhetjur ikki vóru til. Samstundis tóktiskt tað eins og tosaði bókin við hana og bað hana taka seg upp og byrja at blaða í sær.
Lisa trívist ikki í nýggja skúlanum. Nakrir dreingir happa hana, og hvønn dag flýggjar hon undan teimum og krógvar seg á bókasavninum. Ein dagin kemur hon fram á eina bók, ið er um, hvussu tú kanst gerast superhetja við teimum 101 kynstrunum, sum eru lýst í bókini. Kann hetta veruliga lata seg gera? Elias Våhlund skrivaði og Eyð Berghamar Steinbjørnsdóttir týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærarafelags gav út í 2019.Elin á Rógvi lesur og Høgni Fagraberg ger ljóðmyndina.

 

Aðrir partar

Ljóðmynd í sjey pørtum

Á einari av teimum niðastu hillunum var ein bók, ið var so reyð, at hon lýsti. Handbók fyri superhetjur! stóð á rygginum á bókini. Lisa visti, at rættiligar superhetjur ikki vóru til. Samstundis tóktiskt tað eins og tosaði bókin við hana og bað hana taka seg upp og byrja at blaða í sær.
Lisa trívist ikki í nýggja skúlanum. Nakrir dreingir happa hana, og hvønn dag flýggjar hon undan teimum og krógvar seg á bókasavninum. Ein dagin kemur hon fram á eina bók, ið er um, hvussu tú kanst gerast superhetja við teimum 101 kynstrunum, sum eru lýst í bókini. Kann hetta veruliga lata seg gera? Elias Våhlund skrivaði og Eyð Berghamar Steinbjørnsdóttir týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærarafelags gav út í 2019.Elin á Rógvi lesur og Høgni Fagraberg ger ljóðmyndina.

Ljóðmynd í sjey pørtum

Á einari av teimum niðastu hillunum var ein bók, ið var so reyð, at hon lýsti. Handbók fyri superhetjur! stóð á rygginum á bókini. Lisa visti, at rættiligar superhetjur ikki vóru til. Samstundis tóktiskt tað eins og tosaði bókin við hana og bað hana taka seg upp og byrja at blaða í sær.
Lisa trívist ikki í nýggja skúlanum. Nakrir dreingir happa hana, og hvønn dag flýggjar hon undan teimum og krógvar seg á bókasavninum. Ein dagin kemur hon fram á eina bók, ið er um, hvussu tú kanst gerast superhetja við teimum 101 kynstrunum, sum eru lýst í bókini. Kann hetta veruliga lata seg gera? Elias Våhlund skrivaði og Eyð Berghamar Steinbjørnsdóttir týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærarafelags gav út í 2019.Elin á Rógvi lesur og Høgni Fagraberg ger ljóðmyndina.

Ljóðmynd í sjey pørtum

Á einari av teimum niðastu hillunum var ein bók, ið var so reyð, at hon lýsti. Handbók fyri superhetjur! stóð á rygginum á bókini. Lisa visti, at rættiligar superhetjur ikki vóru til. Samstundis tóktiskt tað eins og tosaði bókin við hana og bað hana taka seg upp og byrja at blaða í sær.
Lisa trívist ikki í nýggja skúlanum. Nakrir dreingir happa hana, og hvønn dag flýggjar hon undan teimum og krógvar seg á bókasavninum. Ein dagin kemur hon fram á eina bók, ið er um, hvussu tú kanst gerast superhetja við teimum 101 kynstrunum, sum eru lýst í bókini. Kann hetta veruliga lata seg gera? Elias Våhlund skrivaði og Eyð Berghamar Steinbjørnsdóttir týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærarafelags gav út í 2019.Elin á Rógvi lesur og Høgni Fagraberg ger ljóðmyndina.

Ljóðmynd í sjey pørtum

Á einari av teimum niðastu hillunum var ein bók, ið var so reyð, at hon lýsti. Handbók fyri superhetjur! stóð á rygginum á bókini. Lisa visti, at rættiligar superhetjur ikki vóru til. Samstundis tóktiskt tað eins og tosaði bókin við hana og bað hana taka seg upp og byrja at blaða í sær.
Lisa trívist ikki í nýggja skúlanum. Nakrir dreingir happa hana, og hvønn dag flýggjar hon undan teimum og krógvar seg á bókasavninum. Ein dagin kemur hon fram á eina bók, ið er um, hvussu tú kanst gerast superhetja við teimum 101 kynstrunum, sum eru lýst í bókini. Kann hetta veruliga lata seg gera? Elias Våhlund skrivaði og Eyð Berghamar Steinbjørnsdóttir týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærarafelags gav út í 2019.Elin á Rógvi lesur og Høgni Fagraberg ger ljóðmyndina.

Ljóðmynd í sjey pørtum

Á einari av teimum niðastu hillunum var ein bók, ið var so reyð, at hon lýsti. Handbók fyri superhetjur! stóð á rygginum á bókini. Lisa visti, at rættiligar superhetjur ikki vóru til. Samstundis tóktiskt tað eins og tosaði bókin við hana og bað hana taka seg upp og byrja at blaða í sær.
Lisa trívist ikki í nýggja skúlanum. Nakrir dreingir happa hana, og hvønn dag flýggjar hon undan teimum og krógvar seg á bókasavninum. Ein dagin kemur hon fram á eina bók, ið er um, hvussu tú kanst gerast superhetja við teimum 101 kynstrunum, sum eru lýst í bókini. Kann hetta veruliga lata seg gera? Elias Våhlund skrivaði og Eyð Berghamar Steinbjørnsdóttir týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærarafelags gav út í 2019.Elin á Rógvi lesur og Høgni Fagraberg ger ljóðmyndina.

Ljóðmynd í sjey pørtum

Á einari av teimum niðastu hillunum var ein bók, ið var so reyð, at hon lýsti. Handbók fyri superhetjur! stóð á rygginum á bókini. Lisa visti, at rættiligar superhetjur ikki vóru til. Samstundis tóktiskt tað eins og tosaði bókin við hana og bað hana taka seg upp og byrja at blaða í sær.
Lisa trívist ikki í nýggja skúlanum. Nakrir dreingir happa hana, og hvønn dag flýggjar hon undan teimum og krógvar seg á bókasavninum. Ein dagin kemur hon fram á eina bók, ið er um, hvussu tú kanst gerast superhetja við teimum 101 kynstrunum, sum eru lýst í bókini. Kann hetta veruliga lata seg gera? Elias Våhlund skrivaði og Eyð Berghamar Steinbjørnsdóttir týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærarafelags gav út í 2019.Elin á Rógvi lesur og Høgni Fagraberg ger ljóðmyndina.