veturin_hja_undu_mynd.jpg

Veturin hjá Undu 4. partur

Søga í tólv pørtum

Nói er ikki nakar djarvur sniffil, men tá ein av elstu vinum hansara, áarsveimið Unda, er í deyðavanda, fer hann kortini út á eina vandamikla ferð ígjøgnum tann kavaklædda Dalin. Og tað er ikki bara kuldan, hann skal varða seg fyri ? alt er øðrvísi, tá kavi er.
Annar partur í røðini um tær smáu verurnar, ið búgva undir brúnni. Rakel Helmsdal hevur skrivað og hon lesur eisini. Bókadeild Føroya Lærafelags gav út 2009.

 

Aðrir partar

Framhaldssøga í 12 pørtum

Nói er ikki nakar djarvur sniffil, men tá ein av elstu vinum hansara, áarsveimið Unda, er í deyðavanda, fer hann kortini út á eina vandamikla ferð ígjøgnum tann kavaklædda Dalin. Og tað er ikki bara kuldan, hann skal varða seg fyri ? alt er øðrvísi, tá kavi er.
Annar partur í røðini um tær smáu verurnar, ið búgva undir brúnni. Rakel Helmsdal hevur skrivað og hon lesur eisini. Bókadeild Føroya Lærafelags gav út 2009.

Søga í tólv pørtum

Nói er ikki nakar djarvur sniffil, men tá ein av elstu vinum hansara, áarsveimið Unda, er í deyðavanda, fer hann kortini út á eina vandamikla ferð ígjøgnum tann kavaklædda Dalin. Og tað er ikki bara kuldan, hann skal varða seg fyri ? alt er øðrvísi, tá kavi er.
Annar partur í røðini um tær smáu verurnar, ið búgva undir brúnni. Rakel Helmsdal hevur skrivað og hon lesur eisini. Bókadeild Føroya Lærafelags gav út 2009.

Søga í tólv pørtum

Nói er ikki nakar djarvur sniffil, men tá ein av elstu vinum hansara, áarsveimið Unda, er í deyðavanda, fer hann kortini út á eina vandamikla ferð ígjøgnum tann kavaklædda Dalin. Og tað er ikki bara kuldan, hann skal varða seg fyri ? alt er øðrvísi, tá kavi er.
Annar partur í røðini um tær smáu verurnar, ið búgva undir brúnni. Rakel Helmsdal hevur skrivað og hon lesur eisini. Bókadeild Føroya Lærafelags gav út 2009.

Søga í tólv pørtum

Nói er ikki nakar djarvur sniffil, men tá ein av elstu vinum hansara, áarsveimið Unda, er í deyðavanda, fer hann kortini út á eina vandamikla ferð ígjøgnum tann kavaklædda Dalin. Og tað er ikki bara kuldan, hann skal varða seg fyri ? alt er øðrvísi, tá kavi er.
Annar partur í røðini um tær smáu verurnar, ið búgva undir brúnni. Rakel Helmsdal hevur skrivað og hon lesur eisini. Bókadeild Føroya Lærafelags gav út 2009.

Søga í tólv pørtum

Nói er ikki nakar djarvur sniffil, men tá ein av elstu vinum hansara, áarsveimið Unda, er í deyðavanda, fer hann kortini út á eina vandamikla ferð ígjøgnum tann kavaklædda Dalin. Og tað er ikki bara kuldan, hann skal varða seg fyri ? alt er øðrvísi, tá kavi er.
Annar partur í røðini um tær smáu verurnar, ið búgva undir brúnni. Rakel Helmsdal hevur skrivað og hon lesur eisini. Bókadeild Føroya Lærafelags gav út 2009.

Søga í tólv pørtum

Nói er ikki nakar djarvur sniffil, men tá ein av elstu vinum hansara, áarsveimið Unda, er í deyðavanda, fer hann kortini út á eina vandamikla ferð ígjøgnum tann kavaklædda Dalin. Og tað er ikki bara kuldan, hann skal varða seg fyri ? alt er øðrvísi, tá kavi er.
Annar partur í røðini um tær smáu verurnar, ið búgva undir brúnni. Rakel Helmsdal hevur skrivað og hon lesur eisini. Bókadeild Føroya Lærafelags gav út 2009.

Søga í tólv pørtum

Nói er ikki nakar djarvur sniffil, men tá ein av elstu vinum hansara, áarsveimið Unda, er í deyðavanda, fer hann kortini út á eina vandamikla ferð ígjøgnum tann kavaklædda Dalin. Og tað er ikki bara kuldan, hann skal varða seg fyri ? alt er øðrvísi, tá kavi er.
Annar partur í røðini um tær smáu verurnar, ið búgva undir brúnni. Rakel Helmsdal hevur skrivað og hon lesur eisini. Bókadeild Føroya Lærafelags gav út 2009.

Søga í tólv pørtum

Nói er ikki nakar djarvur sniffil, men tá ein av elstu vinum hansara, áarsveimið Unda, er í deyðavanda, fer hann kortini út á eina vandamikla ferð ígjøgnum tann kavaklædda Dalin. Og tað er ikki bara kuldan, hann skal varða seg fyri ? alt er øðrvísi, tá kavi er.
Annar partur í røðini um tær smáu verurnar, ið búgva undir brúnni. Rakel Helmsdal hevur skrivað og hon lesur eisini. Bókadeild Føroya Lærafelags gav út 2009.

Søga í tólv pørtum

Nói er ikki nakar djarvur sniffil, men tá ein av elstu vinum hansara, áarsveimið Unda, er í deyðavanda, fer hann kortini út á eina vandamikla ferð ígjøgnum tann kavaklædda Dalin. Og tað er ikki bara kuldan, hann skal varða seg fyri ? alt er øðrvísi, tá kavi er.
Annar partur í røðini um tær smáu verurnar, ið búgva undir brúnni. Rakel Helmsdal hevur skrivað og hon lesur eisini. Bókadeild Føroya Lærafelags gav út 2009.