barnapanelid.jpg

Barnapanelið 5. partur - Hvat skal broytast?

Fimm sendingar, sum snúgva seg um val

Hesa vikuna fara vit at tosa um Løgtingsvalið og alt tað sum snýr seg um at fara á val. Og at hjálpa okkum við hesum hava vit samlað eitt barnapanel. Í panelinum eru: Kristian, Mikala, Kristianna,, Josefina og Ivan. Tey ganga í 5.flokki í Sankta Frans skúla í Havn.

 

Aðrir partar

Børn hava sjálvsagt eina hugsan um alt møguligt, og her greiða tey okkum frá.

Hesa vikuna tosa vit um ymisk evni.. Eitt barnapanel úr Frískúlanum í Havn hjálpir okkum at hugleiða um spurningarnar. Dagsins evni er átrúnaður.

Heimspeki ljóðar stórt, men tað er í roynd og vera bara eitt fínt orð fyri tað sum hendir í samfelagnum kring okkum, og okkara hugsanir um tað.

Hesa vikuna fara vit at tosa um heimspeki, og nakrar spurningar, sum heimspeki, tekst við. Eitt barnapanel úr Frískúlanum í Havn, hjálpir okkum at hugleiða um spurningarnar. Dagsins evni er estetikkur ella fagurfrøði

Heimspeki ljóðar stórt, men tað er í roynd og vera bara eitt fínt orð fyri tað sum hendir í samfelagnum kring okkum, og okkara hugsanir um tað.

Hesa vikuna fara vit at tosa um ymisk evni.. Eitt barnapanel úr Frískúlanum í Havn, hjálpir okkum at hugleiða um spurningarnar. Dagsins evni er politikkur.

Hoyr barnapaneli hugleiga um sálarfrøði

Hesa vikuna tosa vit um ymisk evni.. Eitt barnapanel úr Frískúlanum í Havn hjálpir okkum at hugleiða um spurningarnar. Dagsins evni er sálarfrøði

Heimspeki ljóðar stórt, men tað er í roynd og veru bara eitt fínt orð fyri tað, sum hendir í samfelagnum kring okkum, og okkara hugsanir um tað.

Hesa vikuna fara vit at tosa um heimspeki, og nakrar spurningar, sum heimspeki, tekst við. Eitt barnapanel úr Frískúlanum í Havn, hjálpir okkum at hugleiða um spurningarnar. Dagsins evni er samfelagsfrøði

Heimspeki ljóðar stórt, men tað er í roynd og vera bara eitt fínt orð fyri tað sum hendir í samfelagnum kring okkum, og okkara hugsanir um tað.

Hesa vikuna fara vit at tosa um heimspeki, og nakrar spurningar, sum heimspeki, tekst við. Eitt barnapanel úr Frískúlanum í Havn, hjálpir okkum at hugleiða um spurningarnar. Dagsins evni er épistemologi ella sannkenning

Heimspeki ljóðar stórt, men tað er í roynd og veru bara eitt fínt orð fyri tað, sum hendir í samfelagnum kring okkum, og okkara hugsanir um tað.

Hesa vikuna fara vit at tosa um heimspeki, og nakrar spurningar, sum heimspeki, tekst við. Eitt barnapanel úr Frískúlanum í Havn, hjálpir okkum at hugleiða um spurningarnar. Dagsins evni er ontologi ella tilverufrøði

Børn hava sjálvsagt eina hugsan um alt møguligt, og her greiða tey okkum frá.

Hesa vikuna tosa vit um ymisk evni. Eitt barnapanel úr Frískúlanum í Havn hjálpir okkum at hugleiða um spurningarnar. Dagsins evni er vísindi

Heimspeki ljóðar stórt, men tað er í roynd og vera bara eitt fínt orð fyri tað sum hendir í samfelagnum kring okkum, og okkara hugsanir um tað.

Hesa vikuna fara vit at tosa um heimspeki, og nakrar spurningar, sum heimspeki, tekst við. Eitt barnapanel úr Frískúlanum í Havn, hjálpir okkum at hugleiða um spunringarnar. Dagsins evni er moralur.

Næmingar í Eysturskúlanum eru í panelinum

Hesa vikuna fara vit at tosa um heimspeki, og nakrar spurningar, sum heimspeki, tekst við. Eitt barnapanel úr Eysturskúlanum í Havn, hjálpir okkum at hugleiða um spurningarnar. Dagsins evni er ontologi.

Fimm sendingar, sum snúgva seg um val

Hesa vikuna fara vit at tosa um Løgtingsvalið og alt tað, sum snýr seg um at fara á val. Og at hjálpa okkum við hesum hava vit samlað eitt barnapanel. Í panelinum eru: Kristian, Mikala, Kristianna,, Josefina og Ivan. Tey ganga í 5.flokki í Sankta Frans skúla í Havn.

Fimm sendingar um heimspeki

Hesa vikuna fara vit at tosa um heimspeki, og nakrar spurningar, sum heimspeki, tekst við. Eitt barnapanel úr Eysturskúlanum í Havn, hjálpir okkum at hugleiða um spurningarnar. Dagsins evni er ontologi.

Fimm sendingar, sum snúgva seg um val

Hesa vikuna fara vit at tosa um Løgtingsvalið og alt tað, sum snýr seg um at fara á val. Og at hjálpa okkum við hesum hava vit samlað eitt barnapanel. Í panelinum eru: Kristian, Mikala, Kristianna,, Josefina og Ivan. Tey ganga í 5.flokki í Sankta Frans skúla í Havn.

Fimm sendingar um heimspeki

Hesa vikuna fara vit at tosa um heimspeki, og nakrar spurningar, sum heimspeki, tekst við. Eitt barnapanel úr Eysturskúlanum í Havn, hjálpir okkum at hugleiða um spurningarnar. Dagsins evni er epistemologi..

Fimm sendingar, sum snúgva seg um val

Hesa vikuna fara vit at tosa um Løgtingsvalið og alt tað,sum snýr seg um at fara á val. Og at hjálpa okkum við hesum hava vit samlað eitt barnapanel. Í panelinum eru: Kristian, Mikala, Kristianna,, Josefina og Ivan. Tey ganga í 5.flokki í Sankta Frans skúla í Havn.

Fimm sendingar, sum snúgva seg um val

Hesa vikuna fara vit at tosa um Løgtingsvalið og alt tað sum snýr seg um at fara á val. Og at hjálpa okkum við hesum hava vit samlað eitt barnapanel. Í panelinum eru: Kristian, Mikala, Kristianna,, Josefina og Ivan. Tey ganga í 5.flokki í Sankta Frans skúla í Havn.

Fimm sendingar um heimspeki

Hesa vikuna fara vit at tosa um heimspeki, og nakrar spurningar, sum heimspeki, tekst við. Eitt barnapanel úr Eysturskúlanum í Havn, hjálpir okkum at hugleiða um spurningarnar. Dagsins evni er samfelagsfrøði.

Fimm sendingar um heimspeki

Hesa vikuna fara vit at tosa um heimspeki, og nakrar spurningar, sum heimspeki, tekst við. Eitt barnapanel úr Eysturskúlanum í Havn, hjálpir okkum at hugleiða um spurningarnar. Dagsins evni er estetikkur.