Føroyingur norðurlendskur meistari í boksing

26.03.2012 - 10:02
Føroyingur norðurlendskur meistari í boksing
Sarah Mahfoud, sum er ættað úr Føroyum, vann um vikuskiftið norðurlandameistaraheitið í boksing. Hon og bróðurin eru stór talent innan boksing
Føroyska, Sarah Mahfoud, er norðurlendskur meistari í boksing
 

<p>Sarah Mahfoud kann n&uacute; kalla seg nor&eth;urlendskan meistara eftir tveir dystir &iacute; Stokkh&oacute;lmi, har teir bestu nor&eth;urlendsku boksararnir hittust um vikuskifti&eth;.</p><div><br></div><div>Leygardagin var h&aacute;lvfinalan &aacute; skr&aacute;nni, og t&aacute; vann Sarah ein tepran 8-6 sigur &aacute; finnsku Emilia Skriko.</div><div><br></div><div>&Iacute; finaluni sunnudagin var m&oacute;tst&oslash;&eth;ukvinnan svenska, Helena Envall. &Iacute; hesum dystinum var ongant&iacute;&eth; nakar ivi. Sarah rakti svi&eth;an 27 fer&eth;ir, me&eth;an Sarah sj&aacute;lv bara bleiv rakt 13 fer&eth;ir. 27-13.<br><div><br></div><div><div class="article_column">Sarah Mahfoud boksar &iacute; 57 kg b&oacute;lkinum. Mamman hj&aacute; Sarah er &uacute;r Vestmanna, me&eth;an p&aacute;pin er av iranskum uppruna.</div><div class="article_column"><br></div><div class="article_column">B&aelig;&eth;i Sarah Mahfoud og br&oacute;&eth;urin, Allan Mahfoud, vinna javnan kappingar, og ver&eth;a mett at ver&eth;a millum st&oslash;rstu ungd&oacute;mstalentini &iacute; Danmark.&nbsp;</div><div class="article_column"><br></div><div class="article_column">Um alt gongur sum &aelig;tla&eth;, skal Sarah Mahfoud luttaka &iacute; heimsmeistarakapping &iacute; mai.</div><div class="article_column"><br></div><div class="article_column">&Iacute; november &iacute; fj&oslash;r vitja&eth;i &iacute;tr&oacute;ttarsendingin, 3-2, Sarah og Allan &iacute; Danmark. Innslagi&eth; kann s&iacute;ggjast <a href="http://www.kringvarp.fo/Archive_Articles/2011/11/01/danmarksmeistarar-ne... class="article_column"><br></div><div class="article_column"><br></div><div class="article_column"><br></div></div></div>

 
Nýggjastu sendingar í ÚV
Sunnudag 17. november
Meg minnist: Bjarki Skúvadal (3:3)
100999
Sunnudag 17. november
Credo: Exoplanetur
100894
Sunnudag 17. november
Upp á tá 151119
101159
Sunnudag 17. november
Jambalaja - Luke Combs og Erin Enderlin
101158
Sunnudag 17. november
Millum gráar skuggar (20:21)
98200
Nýggjastu sendingar í SV
Sunnudag 17. november
Møti úr Vón í Skopun
101160
Leygardag 16. november
Andaktin
101148
Mánadag 11. november
3-2
100936
Sunnudag 10. november
Andakt við Jákup Eli Østerø
100878