Føroyingur norðurlendskur meistari í boksing

26.03.2012 - 10:02
Føroyingur norðurlendskur meistari í boksing
Sarah Mahfoud, sum er ættað úr Føroyum, vann um vikuskiftið norðurlandameistaraheitið í boksing. Hon og bróðurin eru stór talent innan boksing
Føroyska, Sarah Mahfoud, er norðurlendskur meistari í boksing
 

<p>Sarah Mahfoud kann n&uacute; kalla seg nor&eth;urlendskan meistara eftir tveir dystir &iacute; Stokkh&oacute;lmi, har teir bestu nor&eth;urlendsku boksararnir hittust um vikuskifti&eth;.</p><div><br></div><div>Leygardagin var h&aacute;lvfinalan &aacute; skr&aacute;nni, og t&aacute; vann Sarah ein tepran 8-6 sigur &aacute; finnsku Emilia Skriko.</div><div><br></div><div>&Iacute; finaluni sunnudagin var m&oacute;tst&oslash;&eth;ukvinnan svenska, Helena Envall. &Iacute; hesum dystinum var ongant&iacute;&eth; nakar ivi. Sarah rakti svi&eth;an 27 fer&eth;ir, me&eth;an Sarah sj&aacute;lv bara bleiv rakt 13 fer&eth;ir. 27-13.<br><div><br></div><div><div class="article_column">Sarah Mahfoud boksar &iacute; 57 kg b&oacute;lkinum. Mamman hj&aacute; Sarah er &uacute;r Vestmanna, me&eth;an p&aacute;pin er av iranskum uppruna.</div><div class="article_column"><br></div><div class="article_column">B&aelig;&eth;i Sarah Mahfoud og br&oacute;&eth;urin, Allan Mahfoud, vinna javnan kappingar, og ver&eth;a mett at ver&eth;a millum st&oslash;rstu ungd&oacute;mstalentini &iacute; Danmark.&nbsp;</div><div class="article_column"><br></div><div class="article_column">Um alt gongur sum &aelig;tla&eth;, skal Sarah Mahfoud luttaka &iacute; heimsmeistarakapping &iacute; mai.</div><div class="article_column"><br></div><div class="article_column">&Iacute; november &iacute; fj&oslash;r vitja&eth;i &iacute;tr&oacute;ttarsendingin, 3-2, Sarah og Allan &iacute; Danmark. Innslagi&eth; kann s&iacute;ggjast <a href="http://www.kringvarp.fo/Archive_Articles/2011/11/01/danmarksmeistarar-ne... class="article_column"><br></div><div class="article_column"><br></div><div class="article_column"><br></div></div></div>

 
Nýggjastu sendingar í ÚV
Hósdag 4. juni
Kvørnin: "Illusions", Heiðrik
109739
Hósdag 4. juni
Breddin
109740
Hósdag 4. juni
Nón 4. juni - á Norðoyastevnu
109738
Hósdag 4. juni
Mono: Disco (4:5)
109723
Nýggjastu sendingar í SV
Mánadag 1. juni
Andakt við Emil Olsen, presti
109624
Mánadag 1. juni
Guðstænasta úr Fuglafjarða kirkju
109572
Sunnudag 31. mai
Andakt við Emil Olsen, presti
109555
Sunnudag 31. mai
Guðstænasta úr Glyvra kirkju.
109558