Johan Dahl gevst í politikki, tá valskeiðið er av

16.04.2012 - 16:42
Johan Dahl gevst í politikki, tá valskeiðið er av
- Tá ið hetta valskeiðið er av, havi eg vónandi eisini gjørt tað, eg skal í politikki og í Sambandsflokkinum, sigur Johan Dahl
Tá hetta valskeiðið er av, gevst Johan Dahl í politikki
 

<p>Ein av profilunum &iacute; Sambandsflokkinum, Johan Dahl, hevur avgj&oslash;rt, at hann ikki stillar uppaftur, t&aacute; hetta valskei&eth;i&eth; er av.&nbsp;Ta&eth; v&aacute;ttar Johan Dahl fyri Sosialinum.</p><div>Vi&eth; bla&eth;i&eth; sigur hann, at ta&eth; ongan t&yacute;dning hevur, j&uacute;st n&aelig;r n&aelig;sta l&oslash;gtingsvali&eth; ver&eth;ur. Avger&eth;in er tikin, og hann stillar ikki uppaftur, um so l&oslash;gtingsval skuldi veri&eth; &iacute; n&aelig;stum ella um ta&eth; ver&eth;ur, t&aacute; hetta valskei&eth;i&eth; er &uacute;ti &iacute; 2015.</div><div><br></div><div><b>Hevur fyrr umhugsa&eth; at gevast</b></div><div><br></div><div>Hetta er kortini ikki fyrstu fer&eth;, at Johan Dahl hevur sp&aelig;lt s&aelig;r vi&eth; tankan um at gevast &iacute; politikki. Til l&oslash;gtingsvali&eth; &iacute; oktober 2011, umhugsa&eth;i hann somulei&eth;is, hv&oslash;rt hann skuldi taka seg &uacute;r politikki.</div><div><br></div><div>TaJohan Dahl valdi kortini at taka eitt t&oslash;rn afturat, millum anna&eth; fyri at halda fram og royna og f&aacute;a arbei&eth;ir li&eth;ug, sum hann hevur veri&eth; vi&eth; til at stinga &uacute;t &iacute; korti&eth; sum politikari, sigur hann vi&eth; Sosialin.</div><div><br></div><div>- Eg f&oslash;li, at t&aacute; hetta valskei&eth;i&eth; er av, havi eg v&oacute;nandi gj&oslash;rt ta&eth;, eg skal &iacute; politikki og &iacute; Sambandsflokkinum, sigur hann vi&eth; bla&eth;i&eth;. Johan Dahl kom &iacute; politik &iacute; 2002 og hevur veri&eth; l&oslash;gtingsma&eth;ur og landsst&yacute;risma&eth;ur s&iacute;&eth;ani.</div>

 
Nýggjastu sendingar í ÚV
Týsdag 21. mai
Góðan morgun Føroyar 21. mai 2019
94712
Týsdag 21. mai
Morgunlestur týsdagur 21. mai 2019
94647
Mánadag 20. mai
LEITISSTEIN 10.05.2019 (1969)
94702
Mánadag 20. mai
Norðurljóð 20.mai 2019
94691
Nýggjastu sendingar í SV
Mánadag 20. mai
3-2
94700
Sunnudag 19. mai
Andakt við Pól í Skorini
94638
Sunnudag 19. mai
Guðstænasta í Sjóvar kirkju
94640
Fríggjadag 17. mai
Andakt við Bergtóri Hjelm Bjarkhamar
94619
Fríggjadag 17. mai
Guðstænasta úr Havnar kirkju
94615