Dia Midjord nýggjur kringvarpsstjóri

19.06.2012 - 12:46
Dia Midjord nýggjur kringvarpsstjóri
Dia Midjord er settur sum stjóri í Kringvarpi Føroya næstu fimm árini
Dia Midjord verður kringvarpsstjóri næstu fimm árini
 

<div>Dia Midjord er 45 &aacute;ra gamal. Hann hevur journalist&uacute;tb&uacute;gving og master&uacute;tb&uacute;gving &iacute; &iacute;tr&oacute;ttarlei&eth;slu. Hann hevur starvast sum journalistur &iacute; Kringvarpinum &iacute; 11 &aacute;r, og hevur veri&eth; limur &iacute; kringvarpsst&yacute;rinum &iacute; f&yacute;ra &aacute;r. Eitt t&iacute;&eth;arskei&eth; var hann redaksj&oacute;nslei&eth;ari &aacute; t&iacute;&eth;indadeildini &iacute; Kringvarpinum.</div><div><br></div><div>Dia Midjord tekur vi&eth; starvinum sum kringvarpsstj&oacute;ri 1. august, t&aacute; Annika Mitt&uacute;n Jacobsen fer &iacute; anna&eth; starv.</div><div><br></div><div>Umframt fyrisitingarligu uppg&aacute;vurnar og dagligu programm&aacute;byrgdina, fer n&yacute;ggi stj&oacute;rin at arbei&eth;a mi&eth;v&iacute;st vi&eth; at savna starvsf&oacute;lki&eth; og at f&aacute;a sum mest burtur &uacute;r tilfeinginum, sum Kringvarpi&eth; hevur at r&aacute;&eth;a yvir, bo&eth;ar kringvarpsst&yacute;ri&eth; fr&aacute; &iacute; t&iacute;&eth;indaskrivi.</div>

 
Nýggjastu sendingar í ÚV
Mikudag 8. apríl
Annar sangur á Nabb
107252
Týsdag 7. apríl
Tempo: Petra (1:2)
107500
Týsdag 7. apríl
Leitisstein 06.04.2020 (&Sørensen)
107333
Nýggjastu sendingar í SV
Týsdag 7. apríl
Drúgt sjónvarp
107332
Mánadag 6. apríl
Úr savninum: Kennir tú land títt? (2:3)
107297
Sunnudag 5. apríl
Andakt við Bergtóri Hjelm Bjarkhamar
107272
Sunnudag 5. apríl
Familjumøti úr Kelduni
107261
Sunnudag 5. apríl
Guðstænasta úr Havnar kirkju
107262