Ítróttarhøllin í Sandoy letur upp leygardagin

07.11.2012 - 15:04
Ítróttarhøllin í Sandoy letur upp leygardagin
Skipað verður fyri hátíðarhaldi, har Bjørn Kalsø, landsstýrismaður, formliga letur sandoyingum høllina
Nýggja ítróttarhøllin stendur á økinum við Meginskúlan og fótbóltsvøllin á Sandi
 

<p>&Iacute;tr&oacute;ttarh&oslash;llin &aacute; Sandi er li&eth;ug, og leygardagin ver&eth;ur skipa&eth; fyri h&aacute;t&iacute;&eth;arhaldi, t&aacute; n&yacute;bygningurin formliga ver&eth;ur latin sandoyingum. Bj&oslash;rn Kals&oslash;, landsst&yacute;risma&eth;ur, fer vegna byggi&aacute;naran, Mentam&aacute;lar&aacute;&eth;i&eth;, alment at lata sandoyingum h&oslash;llina, sum Gerhard Lognberg, forma&eth;ur &iacute; Sandoyar Sk&uacute;lasambandi tekur &iacute;m&oacute;ti.</p><div><br></div><div><b>27 mi&oacute;. kr.</b></div><div><br></div><div>H&oslash;llin kostar 27 milli&oacute;nir kr&oacute;nur, og landi&eth; hevur bori&eth; allan kostna&eth;in av byggingini. Hon stendur &aacute; &oslash;kinum vi&eth; Meginsk&uacute;lan og f&oacute;tb&oacute;ltsv&oslash;llin &aacute; Sandi.&nbsp;Selmar Nielsen Arkitektar tekna&eth;u h&oslash;llina, og sp/f TG-verk hevur gj&oslash;rt byggiarbei&eth;i&eth;. Landsverk hevur veri&eth; byggiharri.</div><div><br></div><div>H&aacute;t&iacute;&eth;arhaldi&eth; leygardagin byrjar &aacute; middegi, t&aacute; h&oslash;llin letur upp fyri almenninginum, og hornorkestur og &iacute;tr&oacute;ttaf&oacute;lk ganga skr&uacute;&eth;gongu inn &iacute; h&oslash;llina. Klokkan 12.30 ver&eth;ur h&oslash;llin latin sandoyingum, og r&oslash;&eth;ur ver&eth;a hildnar.&nbsp;</div><div><br></div><div>N&oacute;gv onnur tilt&oslash;k eru &aacute; skr&aacute;nni undir h&aacute;t&iacute;&eth;arhaldinum, sum endar klokkan 18.</div><div><br></div><div><br></div>

 
Nýggjastu sendingar í ÚV
Mikudag 22. mai
Góðan morgun Føroyar 22. mai 2019
94751
Mikudag 22. mai
Morgunlestur mikudagur 22. mai 2019
94654
Týsdag 21. mai
Áðrenn Elvis: Synd 1
94755
Týsdag 21. mai
Góðan morgun Føroyar 21. mai 2019
94712
Nýggjastu sendingar í SV
Mikudag 22. mai
Minnist tú enn? (11:13)
23373
Mánadag 20. mai
3-2
94700
Sunnudag 19. mai
Andakt við Pól í Skorini
94638
Sunnudag 19. mai
Guðstænasta í Sjóvar kirkju
94640
Fríggjadag 17. mai
Andakt við Bergtóri Hjelm Bjarkhamar
94619