Nýggjur stjóri á Tavuni

27.03.2013 - 08:18
Nýggjur stjóri á Tavuni
Ingvar Joensen gerst stjóri á Tavuni aftaná Joen Magnus Rasmussen.
Joen Magnus Rasmussen leggur frá sær sum stjóri á Tavuni í Lorvík.
 
 

<div>Joen Magnus Rasmussen, sum situr &aacute; l&oslash;gtingin fyri f&oacute;lkaflokkin, er kanska best kendur sum stj&oacute;ri &aacute; gulllaksavirkinum Tavuni &iacute; Lorv&iacute;k, sum var&eth; kosi&eth; &aacute;rsins virki&eth; &iacute; 2010&nbsp;</div><div><br></div><div>V&aacute;gaportalurin skrivar, at Joen Magnus Rasmussen er farin fr&aacute; sum stj&oacute;ri, og at Ingvar Joensen, sum er ein annar av eigarunum og nevndarlimunum &iacute; P/F Tavan, aftur hevur sett seg &iacute; stj&oacute;rast&oacute;lin &aacute; gullaksavirkinum.&nbsp;</div><div><br></div><div>Tavan hevur virka&eth; gullaks s&iacute;&eth;an 1994, men &iacute; fj&oslash;r royndi Tavan eisini at taka &iacute;m&oacute;ti makreli fr&aacute; n&oacute;taskipum og trolarum.</div>

Nýggjastu sendingar í ÚV
Sunnudag 9. desember
Bolero
88715
Sunnudag 9. desember
Guðstænasta í Sjóvar kirkju
88714
Nýggjastu sendingar í SV
Sunnudag 9. desember
Andaktin
88722
Sunnudag 9. desember
Møti úr Betesda í Klaksvík
88713
Leygardag 8. desember
Hvat bagir? (6:8)
87235
Fríggjadag 7. desember
Úr savninum: Flak til tann kræsna 4:5
88668
Hósdag 6. desember
Gud man ráða, hvar vit drekka...! 2:2
88638