Per Zachariassen skal framleiða Grand Prix

14.06.2013 - 12:42
Per Zachariassen skal framleiða Grand Prix
Føroyingurin, sum hevur 20 ára royndir sum sjónvarpsframleiðari, hevur m.a. framleitt sendingarnar X Factor og Talent
Per Zachariassen skal framleiða Grand Prix-kappingina í Danmark næsta ár.
 
 

<p>Ta&eth; er ein royndur ma&eth;ur, sum fer at standa &aacute; odda fyri framlei&eth;sluni av Grand Prix-sj&oacute;nvarpssendingini &iacute; Danmark n&aelig;sta &aacute;r.</p><div><br></div><div>F&oslash;royingurin, Per Zachariassen, sum bla&eth;ungur byrja&eth;i &iacute; Sj&oacute;nvarpi F&oslash;roya, og seinni fekk s&aelig;r &uacute;tb&uacute;gving &aacute; filmssk&uacute;lanum &iacute; Keypmannahavn, hevur fingi&eth; liti&eth; upp &iacute; hendi at stj&oacute;rna &oslash;llum t&iacute; t&oslash;kniliga av Grand Prix.</div><div><br></div><div>Hann hevur 20 &aacute;ra royndir sum framlei&eth;ari og mennari av sj&oacute;nvarpstilfari. Per Zachariassen er kendur fyri eitt n&uacute; at framlei&eth;a v&aelig;l umt&oacute;ktu sj&oacute;nvarpssendingarnar X Factor og Talent. Seinastu tvey &aacute;rini hevur hann starvast &iacute; USA.</div><div><br></div><div><b>Grand Prix ikki &oacute;kent</b></div><div><br></div><div>Per Zachariassen er ikki heilt &oacute;kendur &iacute; Grand Prix-h&oslash;pi. Eitt n&uacute; var hann partur tekniska li&eth;num hj&aacute; donsku Grand Prix-luttakarunum &iacute; altj&oacute;&eth;a kappingini &iacute; Moskva.</div><div><br></div><div>- Eg eri sera fegin um at vera vi&eth; &aacute; li&eth;num, sum skal manna altj&oacute;&eth;a Grand Prix-kappingina &iacute; Danmark. sigur Per Zachariassen vi&eth; danska kringvarpi&eth;.</div><div><br></div><div>- Eg eri v&iacute;sur &iacute;, at vit megna at gera eina sj&oacute;nvarpssending &iacute; heimsflokki, sigur hann.&nbsp;</div>

Nýggjastu sendingar í ÚV
Týsdag 19. februar
Morgunlestur týsdagur 19. februar 2019
90856
Mánadag 18. februar
Norðurljóð 18.februar 2019
91366
Mánadag 18. februar
Góðan morgun Føroyar 140219
91339
Mánadag 18. februar
Morgunlestur mánadagur 18. februar 2019
90855
Nýggjastu sendingar í SV
Mánadag 18. februar
AdAdam & Eva (3:8)
91271
Mánadag 18. februar
Kotan til kærleika (5:8)
90505
Mánadag 18. februar
Petra skal eiga (1:8)
91267
Mánadag 18. februar
Superheilar - Peter Lund Madsen (3:3)
91264
Mánadag 18. februar
3-2
91375