Per Zachariassen skal framleiða Grand Prix

14.06.2013 - 12:42
Per Zachariassen skal framleiða Grand Prix
Føroyingurin, sum hevur 20 ára royndir sum sjónvarpsframleiðari, hevur m.a. framleitt sendingarnar X Factor og Talent
Per Zachariassen skal framleiða Grand Prix-kappingina í Danmark næsta ár.
 

<p>Ta&eth; er ein royndur ma&eth;ur, sum fer at standa &aacute; odda fyri framlei&eth;sluni av Grand Prix-sj&oacute;nvarpssendingini &iacute; Danmark n&aelig;sta &aacute;r.</p><div><br></div><div>F&oslash;royingurin, Per Zachariassen, sum bla&eth;ungur byrja&eth;i &iacute; Sj&oacute;nvarpi F&oslash;roya, og seinni fekk s&aelig;r &uacute;tb&uacute;gving &aacute; filmssk&uacute;lanum &iacute; Keypmannahavn, hevur fingi&eth; liti&eth; upp &iacute; hendi at stj&oacute;rna &oslash;llum t&iacute; t&oslash;kniliga av Grand Prix.</div><div><br></div><div>Hann hevur 20 &aacute;ra royndir sum framlei&eth;ari og mennari av sj&oacute;nvarpstilfari. Per Zachariassen er kendur fyri eitt n&uacute; at framlei&eth;a v&aelig;l umt&oacute;ktu sj&oacute;nvarpssendingarnar X Factor og Talent. Seinastu tvey &aacute;rini hevur hann starvast &iacute; USA.</div><div><br></div><div><b>Grand Prix ikki &oacute;kent</b></div><div><br></div><div>Per Zachariassen er ikki heilt &oacute;kendur &iacute; Grand Prix-h&oslash;pi. Eitt n&uacute; var hann partur tekniska li&eth;num hj&aacute; donsku Grand Prix-luttakarunum &iacute; altj&oacute;&eth;a kappingini &iacute; Moskva.</div><div><br></div><div>- Eg eri sera fegin um at vera vi&eth; &aacute; li&eth;num, sum skal manna altj&oacute;&eth;a Grand Prix-kappingina &iacute; Danmark. sigur Per Zachariassen vi&eth; danska kringvarpi&eth;.</div><div><br></div><div>- Eg eri v&iacute;sur &iacute;, at vit megna at gera eina sj&oacute;nvarpssending &iacute; heimsflokki, sigur hann.&nbsp;</div>

 
Nýggjastu sendingar í ÚV
Týsdag 23. apríl
Morgunlestur týsdagur 23. apríl 2019
93369
Mánadag 22. apríl
Tretivu ár síðan oyggjaleikirnar
93309
Mánadag 22. apríl
Hin miskunnsami samariubúgvin
93342
Mánadag 22. apríl
Guðstænasta í Hoyvíkar kirkju
93730
Sunnudag 21. apríl
Tónaskaldið Jógvan Telling
93308
Nýggjastu sendingar í SV
Mikudag 24. apríl
25 minuttir: Andrias Høgenni
93252
Mánadag 22. apríl
Hamradun - konsert í Tvøroyrar kirkju
93477
Mánadag 22. apríl
Møti
93735
Mánadag 22. apríl
Andaktin
93733