Kristin hevur enn ikki tikið støðu

03.11.2013 - 12:37
AktueltPolitikkur
Kristin hevur enn ikki tikið støðu
Kristin Michelsen umhugsar enn sína støðu í Javnaðarflokkinum
 

Tingmaðurin segði við útvarpið hósdagin, at nógvir veljarar høvdu vent sær til sín, tí tey eru misnøgd við, at Gerhard Lognberg er koyrdur úr Javnaðarflokkinum. Kristin Michelsen atkvøddi eisini blankt, tá andstøðan reisti misálit á Kaj Leo Holm Johannesen, løgmann.

Gerhard Lognberg varð koyrdur úr Javnaðarflokkinum í gjár, tí hann hevur áhaldandi órógvað arbeiðsstevið í flokkinum. Átta av níggju limafeløgum komu við uppskotinum at taka limaskapin frá Gerhardi Lognberg. Grundgevingin var, at Gerhard Lognberg hevur fleiri ferðir seinastu árini alment givið til kennar meiningar, sum beinleiðis stríða ímóti grundsjónarmiðum floksins, og hann hevur ikki virt avgerðirnar hjá floksleiðsluni.

Men Kristin Michelsen tekur ikki undir við viðferðini, sum nú fyrrverandi partamaðurin Gerhard Lognberg hevur fingið, og hann hevur av somu orsøk sagt formanninum, at hann umhugsar at taka seg úr flokkinum.

Kristin Michelsen sigur við útvarpið í dag, at tann støðan er ikki broytt. Hann umhugsar enn sína støðu í Javnaðarflokkinum, og hann vil ikki siga, nær hann boðar formanninum frá, um hann tekur seg úr flokkinum, ella um hann verður verandi.

 
Nýggjastu sendingar í ÚV
Mánadag 20. mai
Norðurljóð 20.mai 2019
94691
Mánadag 20. mai
Góðan morgun Føroyar 20. mai 2019
94671
Mánadag 20. mai
Morgunlestur mánadagur 20. mai 2019
94646
Sunnudag 19. mai
Guðstænasta í Vágs kirkju
94633
Nýggjastu sendingar í SV
Sunnudag 19. mai
Andakt við Pól í Skorini
94638
Sunnudag 19. mai
Guðstænasta í Sjóvar kirkju
94640
Fríggjadag 17. mai
Andakt við Bergtóri Hjelm Bjarkhamar
94619
Fríggjadag 17. mai
Guðstænasta úr Havnar kirkju
94615