HSF-starvsnevndin vil herða reglarnar

12.04.2012 - 09:54
Ítróttur
HSF-starvsnevndin vil herða reglarnar
Starvsnevndin hjá Hondbóltsambandi Føroya tekur frástøðu frá niðrandi atburðinum í dystinum millum Stjørnuna og Neistan í farna mánað.

Tak niður

<p>"Tak handan mannin". "Bi&eth; hana sp&aelig;la vi&eth; monnunum. Ta&eth; er har, hon hoyrir heima."</p><p>Ta&eth; er millum anna&eth; hesir setningar, sum ein &aacute;sko&eth;ara r&oacute;pti r&oacute;pti eftir Neistaleikaranum Barbaru Brauer &iacute; dysti &iacute; Klaksv&iacute;k &iacute; s&iacute;&eth;sta m&aacute;na&eth;, sum hevur fingi&eth; Neistan at senda k&aelig;ru inn til aganevndina hj&aacute; Hondb&oacute;ltssambandi F&oslash;roya.</p><p>M&aacute;li&eth; sn&yacute;r seg &iacute; stuttum um ta&eth;, i&eth; f&oacute;r fram inni &aacute; v&oslash;llinum og uttanfyri v&oslash;llin tann 13. mars &iacute; &Iacute;tr&oacute;ttarh&oslash;llini &iacute; Klaksv&iacute;k &iacute; dystinum millum Stj&oslash;rnuna og Neistan.<br>
Eftir dystin sendi Neistin ein k&aelig;ru til aganevndina, har f&oslash;rt var&eth; fram, at &aacute;v&iacute;sir leikarar hj&aacute; Stj&oslash;rnuni, forma&eth;urin fyri Stj&oslash;rnuna og harumframt nakrir &aacute;sko&eth;arar skulu hava r&oacute;pt ni&eth;randi r&oacute;p um kyni&eth; hj&aacute; &aacute;v&iacute;sum Neistaleikara.</p><p>Stj&oslash;rnan v&iacute;sir, samb&aelig;rt &uacute;tskur&eth;inum hj&aacute; aganevndini, st&oacute;rt s&aelig;&eth; &oslash;llum k&aelig;rupunktunum hj&aacute; Neistanum aftur.</p><p>D&oacute;marapari&eth; hoyrdi ikki, hvat var&eth; r&oacute;pt &iacute; h&oslash;llini.</p><p>
Aganevndin v&iacute;sti k&aelig;runi aftur, t&iacute; nevndin ikki metti ta&eth; vera gj&oslash;rligt at pr&oacute;gva, hvat veruliga er fari&eth; fram &iacute; dystinum.</p><p>&Aacute; sj&oacute;nbandauppt&oslash;ku, sum millum anna&eth; var send &iacute; Degi og Viku t&yacute;sdagin hoyrist ein &aacute;hoyrara r&oacute;pa eitt n&uacute;, at neistakvinnan hoyrir heima &iacute; mannf&oacute;lkadeildini.<br>Men sum skilst kunnu sj&oacute;nbandauppt&oslash;kur ikki n&yacute;tast sum pr&oacute;vf&oslash;rsla &iacute; t&iacute;l&iacute;kum k&aelig;rum.</p><p>
Aganevndin hj&aacute; Hondb&oacute;ltsambandinum sta&eth;festir &iacute; &uacute;rskur&eth;inum, at innan hondb&oacute;ltsheimin - hv&oslash;rki &iacute; f&oslash;royskum ella evropeiskum<br>
h&oslash;pi -&nbsp;tykjast vera reglur, sum &aacute;seta annan sankti&oacute;nsm&oslash;guleika enn eina &aacute;varing til felag, sum ver&eth;ur mett at hava tiki&eth; lut &iacute; happandi og/ella ni&eth;randi atbur&eth;i m&oacute;tvegis leikara &aacute; m&oacute;tst&oslash;&eth;uli&eth;i.&nbsp;</p><p>T&iacute; heitir Aganevndin &aacute; Hondb&oacute;ltsambandi&eth;&nbsp;um skj&oacute;tast gj&oslash;rligt at leggja uppskot til reglur, sum &aacute;seta eina veruliga revsing fyri sl&iacute;ka framfer&eth;?, skrivar Aganevndin millum anna&eth; &iacute; &uacute;rskur&eth;inum.<br>Starvsnevndin hj&aacute; Hondb&oacute;ltssambandi F&oslash;roya, sum hev&eth;i fund um m&aacute;li&eth; &iacute; gj&aacute;r, er samd vi&eth; Aganevndina.</p><p>
Starvsnevndin tekur fr&aacute;st&oslash;&eth;u fr&aacute; ni&eth;randi atbur&eth;inum og fer at taka stig til at styrkja l&oacute;garverki&eth;, bo&eth;ar starvsnevndin fr&aacute; &iacute; skrivi.<br>
Hoyr brot fr&aacute; sj&oacute;nbandinum her:</p>

 
Nýggjastu sendingar í ÚV
Mánadag 23. november
Nón - 23. november 2020
116658
Mánadag 23. november
Norðurljóð 23.november 2020
116649
Mánadag 23. november
Áðrenn Elvis - Elektriskur bluesur
116654
Nýggjastu sendingar í SV
Mánadag 23. november
3-2
116682
Sunnudag 22. november
Andakt við Sonju I. Jacobsen
116610
Sunnudag 22. november
Fótbóltur: NSÍ - KÍ
116620
Sunnudag 22. november
Møti úr Leirvíkar Missiónshúsi
116617
Sunnudag 22. november
Guðstænasta úr Havnar kirkju
116616