Leikur um veruligar hendingar

06.09.2017 - 16:30
MentanLeiklist
Leikur um veruligar hendingar
Ómegd er leikur úr metsølubókini "Um bara hann sló meg" hjá Súsannu O. Skaale
Mynd: Savnsmynd  
 
 

Tak niður

Ómegd er ein nýskrivaður leikur eftir Kristinu Sundar Hansen. Leikurin snýr seg um trý fólk, tvær kvinnur og ein mann, ið hvør í sær siga sína søgu um teirra lív í parløgum, har samljóð ikki er ímillum partarnar um at geva seg yvir til, ella hava virðing fyri hvørjum øðrum. Frásagnirnar í leikinum byggja allar á veruligar hendingar, og siga tær frá hvat hendir, tá eitt parlag fer av kós, og harðskapurin tekur yvir.
Vit hava verið til Ómegd, og tosaðu við Kristinu Sundar Hanen, leikstjóra og leikritahøvund, Jenny Petersen, stjóra á Tjóðpalli Føroya og við Súsannu O. Skaale, rithøvund til bókina "Um bara hann sló meg", sum tvær av frásagnunum eru frá.
 

 
Nýggjastu sendingar í ÚV
Nýggjastu sendingar í SV
Mánadag 18. september
3-2
Mánadag 18. september
Andaktin
Sunnudag 17. september
Guðstænasta í gjónni við Gjógv
Mánadag 11. september
3-2
Sunnudag 10. september
Guðstænasta úr Dómkirkjuni