"Afturlitir"

11.05.2018 - 18:26
Mentan
"Afturlitir"
Randi Samsonsen hevur framsýning
Randi Samsonsen í Steinprenti
Mynd: © Leivur Thomsen  
 
 

Tak niður

Í morgin hevur Randi Samsonsen sína fyrstu framsýning. Talan er um toy í ymsum skapum og ymsum litum. Harafturat innihdleur framsýningin grafikk, sum er gjørt á Steinprenti. Randi kallar framsýningina "In Search of Lost Colors". Í hetta leggur hon tað, at hon leitar aftur til, tá hon var barn, og roynir at finna útav, hvat tað er fyri litir, sum hava ávirkað hana tá. À henda hátt er framsýningin afturlítandi, og til endamálið hevur Randi fingi loyvi til frá leiðaranum í Steinprenti, Jan Andersson, at umbyggja framsýningarhølið í Steinprenti. Hon hevur bygt upp ein vegg, umframt at hon hevur málað ein annan vegg brúnan. Orsøkin til hetta er, at hon vildi draga brúna litin á parkettgólvinum upp á veggin. Hoyr innslagið her

 

Sí eisini

Nýggjastu sendingar í ÚV
Nýggjastu sendingar í SV
Mikudag 20. mars
25 minuttir: Jóna Joensen
92340
Mánadag 18. mars
3-2
92439
Sunnudag 17. mars
Guðstænasta í Havnar kirkju
92392
Sunnudag 17. mars
Andakt við Óla Poulsen
92389
Leygardag 16. mars
Estetiskur fimleikur, 2 partur
92376