stjornan_id_hvarv.jpg

Stjørnan, ið hvarv 04.partur

Jólakalendarsøgan 2017

Stjørnan, ið hvarv er jólakalendari í Barnaútvarpinum í ár. Útvarpsleikurin er í fimtan pørtum, og vit fara í ævintýraheim.
Einaferð fyri langari tíð síðani var alt gott í ævintýrlandinum ? Regnum. Ein dag og eina nátt á hvørjum ári lýsti ein stjørna fagurliga um alt landið. Henda dag og hesa nátt savnaðust øll í landinum til fundar á kongsborgini Moenia. Basilovs kongur, ið var ein góður kongur, skipaði fyri hesum árliga fundi, at vita um fólk vóru glað ella ónøgd og um nakað var, ið kundi verið betri. Kongur hevði ein ráðgeva, ið æt Mokturus, men kongur visti ikki, at Mokturus ynskti sær vald og vildi verða kongur. Mokturus visti, hvat hann skuldi gera, stjørnan mátti hvørva. Var hon í Regnum, var alt gott, men hvarv hon, var alt keðiligt og grátt. Tá fór kongur at gerast sorgarbundin og fór at leggjast í songina. Og so ein dagin var stjørnan horvin, og kongur gav boð um at leita eftir henni.
Katrin Nolsøe og Kári Sólstein skrivaðu leikin og løgdu til rættis í 2002. Lena Anderssen og Niclas Johannesen hava smíðað orð og løg. Finnur Hansen og Niclas Johannesen hava framleitt tónleikin. Jón Svein Heinesen setti saman. Eyðun Johannesen er frásøgufólk.

 

Aðrir partar

Jólakalendarasøgan 2017

Stjørnan, ið hvarv er jólakalendari í Barnaútvarpinum 2017. Útvarpsleikurin er í fimtan pørtum, og vit fara í ævintýraheim.
Einaferð fyri langari tíð síðani var alt gott í ævintýrlandinum ? Regnum. Ein dag og eina nátt á hvørjum ári lýsti ein stjørna fagurliga um alt landið. Henda dag og hesa nátt savnaðust øll í landinum til fundar á kongsborgini Moenia. Basilovs kongur, ið var ein góður kongur, skipaði fyri hesum árliga fundi, at vita um fólk vóru glað ella ónøgd og um nakað var, ið kundi verið betri. Kongur hevði ein ráðgeva, ið æt Mokturus, men kongur visti ikki, at Mokturus ynskti sær vald og vildi verða kongur. Mokturus visti, hvat hann skuldi gera, stjørnan mátti hvørva. Var hon í Regnum, var alt gott, men hvarv hon, var alt keðiligt og grátt. Tá fór kongur at gerast sorgarbundin og fór at leggjast í songina. Og so ein dagin var stjørnan horvin, og kongur gav boð um at leita eftir henni.
Katrin Nolsøe og Kári Sólstein skrivaðu leikin og løgdu til rættis í 2002. Lena Anderssen og Niclas Johannesen hava smíðað orð og løg. Finnur Hansen og Niclas Johannesen hava framleitt tónleikin. Jón Svein Heinesen setti saman. Eyðun Johannesen er frásøgufólk.

Jólakalendarasøgan 2017

Stjørnan, ið hvarv er jólakalendari í Barnaútvarpinum í ár. Útvarpsleikurin er í fimtan pørtum, og vit fara í ævintýraheim.
Einaferð fyri langari tíð síðani var alt gott í ævintýrlandinum ? Regnum. Ein dag og eina nátt á hvørjum ári lýsti ein stjørna fagurliga um alt landið. Henda dag og hesa nátt savnaðust øll í landinum til fundar á kongsborgini Moenia. Basilovs kongur, ið var ein góður kongur, skipaði fyri hesum árliga fundi, at vita um fólk vóru glað ella ónøgd og um nakað var, ið kundi verið betri. Kongur hevði ein ráðgeva, ið æt Mokturus, men kongur visti ikki, at Mokturus ynskti sær vald og vildi verða kongur. Mokturus visti, hvat hann skuldi gera, stjørnan mátti hvørva. Var hon í Regnum, var alt gott, men hvarv hon, var alt keðiligt og grátt. Tá fór kongur at gerast sorgarbundin og fór at leggjast í songina. Og so ein dagin var stjørnan horvin, og kongur gav boð um at leita eftir henni.
Katrin Nolsøe og Kári Sólstein skrivaðu leikin og løgdu til rættis í 2002. Lena Anderssen og Niclas Johannesen hava smíðað orð og løg. Finnur Hansen og Niclas Johannesen hava framleitt tónleikin. Jón Svein Heinesen setti saman. Eyðun Johannesen er frásøgufólk.

Jólakalendarasøgan 2017

Stjørnan, ið hvarv er jólakalendari í Barnaútvarpinum í ár. Útvarpsleikurin er í fimtan pørtum, og vit fara í ævintýraheim.
Einaferð fyri langari tíð síðani var alt gott í ævintýrlandinum ? Regnum. Ein dag og eina nátt á hvørjum ári lýsti ein stjørna fagurliga um alt landið. Henda dag og hesa nátt savnaðust øll í landinum til fundar á kongsborgini Moenia. Basilovs kongur, ið var ein góður kongur, skipaði fyri hesum árliga fundi, at vita um fólk vóru glað ella ónøgd og um nakað var, ið kundi verið betri. Kongur hevði ein ráðgeva, ið æt Mokturus, men kongur visti ikki, at Mokturus ynskti sær vald og vildi verða kongur. Mokturus visti, hvat hann skuldi gera, stjørnan mátti hvørva. Var hon í Regnum, var alt gott, men hvarv hon, var alt keðiligt og grátt. Tá fór kongur at gerast sorgarbundin og fór at leggjast í songina. Og so ein dagin var stjørnan horvin, og kongur gav boð um at leita eftir henni.
Katrin Nolsøe og Kári Sólstein skrivaðu leikin og løgdu til rættis í 2002. Lena Anderssen og Niclas Johannesen hava smíðað orð og løg. Finnur Hansen og Niclas Johannesen hava framleitt tónleikin. Jón Svein Heinesen setti saman. Eyðun Johannesen er frásøgufólk.

Jólakalendarasøgan 2017

Stjørnan, ið hvarv er jólakalendari í Barnaútvarpinum í ár. Útvarpsleikurin er í fimtan pørtum, og vit fara í ævintýraheim.
Einaferð fyri langari tíð síðani var alt gott í ævintýrlandinum ? Regnum. Ein dag og eina nátt á hvørjum ári lýsti ein stjørna fagurliga um alt landið. Henda dag og hesa nátt savnaðust øll í landinum til fundar á kongsborgini Moenia. Basilovs kongur, ið var ein góður kongur, skipaði fyri hesum árliga fundi, at vita um fólk vóru glað ella ónøgd og um nakað var, ið kundi verið betri. Kongur hevði ein ráðgeva, ið æt Mokturus, men kongur visti ikki, at Mokturus ynskti sær vald og vildi verða kongur. Mokturus visti, hvat hann skuldi gera, stjørnan mátti hvørva. Var hon í Regnum, var alt gott, men hvarv hon, var alt keðiligt og grátt. Tá fór kongur at gerast sorgarbundin og fór at leggjast í songina. Og so ein dagin var stjørnan horvin, og kongur gav boð um at leita eftir henni.
Katrin Nolsøe og Kári Sólstein skrivaðu leikin og løgdu til rættis í 2002. Lena Anderssen og Niclas Johannesen hava smíðað orð og løg. Finnur Hansen og Niclas Johannesen hava framleitt tónleikin. Jón Svein Heinesen setti saman. Eyðun Johannesen er frásøgufólk.

Jólakalendarsøgan 2017

Stjørnan, ið hvarv er jólakalendari í Barnaútvarpinum í ár. Útvarpsleikurin er í fimtan pørtum, og vit fara í ævintýraheim.
Einaferð fyri langari tíð síðani var alt gott í ævintýrlandinum ? Regnum. Ein dag og eina nátt á hvørjum ári lýsti ein stjørna fagurliga um alt landið. Henda dag og hesa nátt savnaðust øll í landinum til fundar á kongsborgini Moenia. Basilovs kongur, ið var ein góður kongur, skipaði fyri hesum árliga fundi, at vita um fólk vóru glað ella ónøgd og um nakað var, ið kundi verið betri. Kongur hevði ein ráðgeva, ið æt Mokturus, men kongur visti ikki, at Mokturus ynskti sær vald og vildi verða kongur. Mokturus visti, hvat hann skuldi gera, stjørnan mátti hvørva. Var hon í Regnum, var alt gott, men hvarv hon, var alt keðiligt og grátt. Tá fór kongur at gerast sorgarbundin og fór at leggjast í songina. Og so ein dagin var stjørnan horvin, og kongur gav boð um at leita eftir henni.
Katrin Nolsøe og Kári Sólstein skrivaðu leikin og løgdu til rættis í 2002. Lena Anderssen og Niclas Johannesen hava smíðað orð og løg. Finnur Hansen og Niclas Johannesen hava framleitt tónleikin. Jón Svein Heinesen setti saman. Eyðun Johannesen er frásøgufólk.

Jólakalendarasøgan 2017

Stjørnan, ið hvarv er jólakalendari í Barnaútvarpinum í ár. Útvarpsleikurin er í fimtan pørtum, og vit fara í ævintýraheim.
Einaferð fyri langari tíð síðani var alt gott í ævintýrlandinum ? Regnum. Ein dag og eina nátt á hvørjum ári lýsti ein stjørna fagurliga um alt landið. Henda dag og hesa nátt savnaðust øll í landinum til fundar á kongsborgini Moenia. Basilovs kongur, ið var ein góður kongur, skipaði fyri hesum árliga fundi, at vita um fólk vóru glað ella ónøgd og um nakað var, ið kundi verið betri. Kongur hevði ein ráðgeva, ið æt Mokturus, men kongur visti ikki, at Mokturus ynskti sær vald og vildi verða kongur. Mokturus visti, hvat hann skuldi gera, stjørnan mátti hvørva. Var hon í Regnum, var alt gott, men hvarv hon, var alt keðiligt og grátt. Tá fór kongur at gerast sorgarbundin og fór at leggjast í songina. Og so ein dagin var stjørnan horvin, og kongur gav boð um at leita eftir henni.
Katrin Nolsøe og Kári Sólstein skrivaðu leikin og løgdu til rættis í 2002. Lena Anderssen og Niclas Johannesen hava smíðað orð og løg. Finnur Hansen og Niclas Johannesen hava framleitt tónleikin. Jón Svein Heinesen setti saman. Eyðun Johannesen er frásøgufólk.

Jólakalendarasøgan 2017

Stjørnan, ið hvarv er jólakalendari í Barnaútvarpinum í ár. Útvarpsleikurin er í fimtan pørtum, og vit fara í ævintýraheim.
Einaferð fyri langari tíð síðani var alt gott í ævintýrlandinum ? Regnum. Ein dag og eina nátt á hvørjum ári lýsti ein stjørna fagurliga um alt landið. Henda dag og hesa nátt savnaðust øll í landinum til fundar á kongsborgini Moenia. Basilovs kongur, ið var ein góður kongur, skipaði fyri hesum árliga fundi, at vita um fólk vóru glað ella ónøgd og um nakað var, ið kundi verið betri. Kongur hevði ein ráðgeva, ið æt Mokturus, men kongur visti ikki, at Mokturus ynskti sær vald og vildi verða kongur. Mokturus visti, hvat hann skuldi gera, stjørnan mátti hvørva. Var hon í Regnum, var alt gott, men hvarv hon, var alt keðiligt og grátt. Tá fór kongur at gerast sorgarbundin og fór at leggjast í songina. Og so ein dagin var stjørnan horvin, og kongur gav boð um at leita eftir henni.
Katrin Nolsøe og Kári Sólstein skrivaðu leikin og løgdu til rættis í 2002. Lena Anderssen og Niclas Johannesen hava smíðað orð og løg. Finnur Hansen og Niclas Johannesen hava framleitt tónleikin. Jón Svein Heinesen setti saman. Eyðun Johannesen er frásøgufólk.

Jólakalendarasøgan 2017

Stjørnan, ið hvarv er jólakalendari í Barnaútvarpinum í ár. Útvarpsleikurin er í fimtan pørtum, og vit fara í ævintýraheim.
Einaferð fyri langari tíð síðani var alt gott í ævintýrlandinum ? Regnum. Ein dag og eina nátt á hvørjum ári lýsti ein stjørna fagurliga um alt landið. Henda dag og hesa nátt savnaðust øll í landinum til fundar á kongsborgini Moenia. Basilovs kongur, ið var ein góður kongur, skipaði fyri hesum árliga fundi, at vita um fólk vóru glað ella ónøgd og um nakað var, ið kundi verið betri. Kongur hevði ein ráðgeva, ið æt Mokturus, men kongur visti ikki, at Mokturus ynskti sær vald og vildi verða kongur. Mokturus visti, hvat hann skuldi gera, stjørnan mátti hvørva. Var hon í Regnum, var alt gott, men hvarv hon, var alt keðiligt og grátt. Tá fór kongur at gerast sorgarbundin og fór at leggjast í songina. Og so ein dagin var stjørnan horvin, og kongur gav boð um at leita eftir henni.
Katrin Nolsøe og Kári Sólstein skrivaðu leikin og løgdu til rættis í 2002. Lena Anderssen og Niclas Johannesen hava smíðað orð og løg. Finnur Hansen og Niclas Johannesen hava framleitt tónleikin. Jón Svein Heinesen setti saman. Eyðun Johannesen er frásøgufólk.

Jólakalendarasøgan 2017

Stjørnan, ið hvarv er jólakalendari í Barnaútvarpinum í ár. Útvarpsleikurin er í fimtan pørtum, og vit fara í ævintýraheim.
Einaferð fyri langari tíð síðani var alt gott í ævintýrlandinum ? Regnum. Ein dag og eina nátt á hvørjum ári lýsti ein stjørna fagurliga um alt landið. Henda dag og hesa nátt savnaðust øll í landinum til fundar á kongsborgini Moenia. Basilovs kongur, ið var ein góður kongur, skipaði fyri hesum árliga fundi, at vita um fólk vóru glað ella ónøgd og um nakað var, ið kundi verið betri. Kongur hevði ein ráðgeva, ið æt Mokturus, men kongur visti ikki, at Mokturus ynskti sær vald og vildi verða kongur. Mokturus visti, hvat hann skuldi gera, stjørnan mátti hvørva. Var hon í Regnum, var alt gott, men hvarv hon, var alt keðiligt og grátt. Tá fór kongur at gerast sorgarbundin og fór at leggjast í songina. Og so ein dagin var stjørnan horvin, og kongur gav boð um at leita eftir henni.
Katrin Nolsøe og Kári Sólstein skrivaðu leikin og løgdu til rættis í 2002. Lena Anderssen og Niclas Johannesen hava smíðað orð og løg. Finnur Hansen og Niclas Johannesen hava framleitt tónleikin. Jón Svein Heinesen setti saman. Eyðun Johannesen er frásøgufólk.

Jólakalaendarasøgan 2017

Stjørnan, ið hvarv er jólakalendari í Barnaútvarpinum í ár. Útvarpsleikurin er í fimtan pørtum, og vit fara í ævintýraheim.
Einaferð fyri langari tíð síðani var alt gott í ævintýrlandinum ? Regnum. Ein dag og eina nátt á hvørjum ári lýsti ein stjørna fagurliga um alt landið. Henda dag og hesa nátt savnaðust øll í landinum til fundar á kongsborgini Moenia. Basilovs kongur, ið var ein góður kongur, skipaði fyri hesum árliga fundi, at vita um fólk vóru glað ella ónøgd og um nakað var, ið kundi verið betri. Kongur hevði ein ráðgeva, ið æt Mokturus, men kongur visti ikki, at Mokturus ynskti sær vald og vildi verða kongur. Mokturus visti, hvat hann skuldi gera, stjørnan mátti hvørva. Var hon í Regnum, var alt gott, men hvarv hon, var alt keðiligt og grátt. Tá fór kongur at gerast sorgarbundin og fór at leggjast í songina. Og so ein dagin var stjørnan horvin, og kongur gav boð um at leita eftir henni.
Katrin Nolsøe og Kári Sólstein skrivaðu leikin og løgdu til rættis í 2002. Lena Anderssen og Niclas Johannesen hava smíðað orð og løg. Finnur Hansen og Niclas Johannesen hava framleitt tónleikin. Jón Svein Heinesen setti saman. Eyðun Johannesen er frásøgufólk.

Jólakalendarasøgan 2017

Stjørnan, ið hvarv er jólakalendari í Barnaútvarpinum í ár. Útvarpsleikurin er í fimtan pørtum, og vit fara í ævintýraheim.
Einaferð fyri langari tíð síðani var alt gott í ævintýrlandinum ? Regnum. Ein dag og eina nátt á hvørjum ári lýsti ein stjørna fagurliga um alt landið. Henda dag og hesa nátt savnaðust øll í landinum til fundar á kongsborgini Moenia. Basilovs kongur, ið var ein góður kongur, skipaði fyri hesum árliga fundi, at vita um fólk vóru glað ella ónøgd og um nakað var, ið kundi verið betri. Kongur hevði ein ráðgeva, ið æt Mokturus, men kongur visti ikki, at Mokturus ynskti sær vald og vildi verða kongur. Mokturus visti, hvat hann skuldi gera, stjørnan mátti hvørva. Var hon í Regnum, var alt gott, men hvarv hon, var alt keðiligt og grátt. Tá fór kongur at gerast sorgarbundin og fór at leggjast í songina. Og so ein dagin var stjørnan horvin, og kongur gav boð um at leita eftir henni.
Katrin Nolsøe og Kári Sólstein skrivaðu leikin og løgdu til rættis í 2002. Lena Anderssen og Niclas Johannesen hava smíðað orð og løg. Finnur Hansen og Niclas Johannesen hava framleitt tónleikin. Jón Svein Heinesen setti saman. Eyðun Johannesen er frásøgufólk.

Jólakalendarasøgan 2017

Stjørnan, ið hvarv er jólakalendari í Barnaútvarpinum í ár. Útvarpsleikurin er í fimtan pørtum, og vit fara í ævintýraheim.
Einaferð fyri langari tíð síðani var alt gott í ævintýrlandinum ? Regnum. Ein dag og eina nátt á hvørjum ári lýsti ein stjørna fagurliga um alt landið. Henda dag og hesa nátt savnaðust øll í landinum til fundar á kongsborgini Moenia. Basilovs kongur, ið var ein góður kongur, skipaði fyri hesum árliga fundi, at vita um fólk vóru glað ella ónøgd og um nakað var, ið kundi verið betri. Kongur hevði ein ráðgeva, ið æt Mokturus, men kongur visti ikki, at Mokturus ynskti sær vald og vildi verða kongur. Mokturus visti, hvat hann skuldi gera, stjørnan mátti hvørva. Var hon í Regnum, var alt gott, men hvarv hon, var alt keðiligt og grátt. Tá fór kongur at gerast sorgarbundin og fór at leggjast í songina. Og so ein dagin var stjørnan horvin, og kongur gav boð um at leita eftir henni.
Katrin Nolsøe og Kári Sólstein skrivaðu leikin og løgdu til rættis í 2002. Lena Anderssen og Niclas Johannesen hava smíðað orð og løg. Finnur Hansen og Niclas Johannesen hava framleitt tónleikin. Jón Svein Heinesen setti saman. Eyðun Johannesen er frásøgufólk.