Fleiri løgfrøðingar mettu um fráfreiðingina hjá Sjúrði Rasmussen

bannari
21.10.2013 - 14:50
Aktuelt
Fleiri løgfrøðingar mettu um fráfreiðingina hjá Sjúrði Rasmussen
7. oktober var ein frágreiðingin hjá løgfrøðiliga ráðgevandum hjá løgmanni, Sjúrði Rasmussen, send til fjølmiðlarnar. Við frágreiðingini segði løgmaður, at hann legði lok á tunnilsmálið, tí frágreiðingin staðfesti, at alt var farið rætt fram í tunnilsmálinum. Í frágreiðingini sjálvari legði Sjúrður Rasmussen dent á, at hansara frágreiðing ikki var óheft. Men løgmaður styrkti um trúvirði á frágreiðingini við at siga, at frágreiðingin var blivin "trýstprøvað" av øðrum løgfrøðingum fram til 7. oktober
 
 

Tak niður

Fakta er, at Sjúrður Rasmussen var liðugur við frágreiðingina 8. september. Sambært skjalyvirlitinum er onki lagt afturat málinum aftaná 4. september. Og sambært Løgmansstjóranum Marjun Hanusardóttir hevur ongin løgfrøðingur eftirmett frágreiðingina.

 
Nýggjastu sendingar í ÚV
Nýggjastu sendingar í SV
Mánadag 16. oktober
3-2
Sunnudag 15. oktober
Andaktin
Sunnudag 15. oktober
Møti úr Frelsunarherinum
Hósdag 12. oktober
Kendir føroyingar: Kjølbro
Mánadag 9. oktober
3-2