Løgtingsfólk skuldu fáa viðmerkingarnar úr IMR

bannari
21.10.2013 - 14:30
Aktuelt
Løgtingsfólk skuldu fáa viðmerkingarnar úr IMR
27. august blivu viðmerkingarnar hjá deildarstjórunum í Innlendismálaráðnum avdúkaðar í Degi & Viku. Í viðmerkingunum kolldøma deildarstjórarnir harðliga uppskotið um Skálafjarðartunnilin. Dagin eftir segði løgmaður við útvarpið, at løgtingsfólk áttu at hava fingið hesar viðmerkingarnar.
 
 

Tak niður

Fakta er, at løgmaður frammanundan hevði luttikið á einum fundi millum formennirnar í samgonguflokkunum, har Jenis av Rana spurdi eftir viðmerkingunum. Men løgmaður vildi ikki hjálpa Jenisi av Rana við at fáa innlit í viðmerkingarnar.

 
Nýggjastu sendingar í ÚV
Nýggjastu sendingar í SV
Mikudag 18. oktober
Hetjur í hæddunum
Mánadag 16. oktober
3-2
Sunnudag 15. oktober
Andaktin
Sunnudag 15. oktober
Møti úr Frelsunarherinum
Hósdag 12. oktober
Kendir føroyingar: Kjølbro