Í elevatori við Amy Winehouse

05.10.2018 - 18:29
MentanTónleikur
Í elevatori við Amy Winehouse
Gunn Hernes greiðir frá sínum virksemi sum konsertfyriskipari
Gunn Hernes, nýggjur stjóri í Norðurlandahúsinum
Mynd: © Leivur Thomsen  

Tak niður

Nýggi stjórin í Norðurlandahúsinum Gunn Hernes úr Noregi hevur drúgvar royndir sum konsertfyriskipari. Hon hevur skipað fyri fleiri konsertum í Noregi við stórum nøvnum. Millum hesi var enska songkvinnan Amy Winehouse, sum andaðist í 2011. Hoyr Gunn greiða frá, hvussu arbeiðið fór fram, og hvørjar tankar hon og hennara medfyriskiparar gjørdu sær, tá Amy Winehouse kom til Noregs, har hon varð handtikin við cannabis uppi á sær. Løtan, tá Amy trein á pall var bæði góð og syrgilig, tí Amy Winehouse var bundin at bæði rúsdrekka og narkotika um tað mundið, og hon var eisini sjónliga ávirkað á pallinum. Men hetta var uppá gott og ilt ein umráðandi løta fyri norskt tónleikalív, sigur Gunn. Upplivingin hevur gjørt, at hon hevur fingið stóra virðing fyri tónleikarum, sum eru á konsertferð, tí hon veit, hvussu hart tað mangan kann verða

 
 
Nýggjastu sendingar í ÚV
Nýggjastu sendingar í SV
Mánadag 17. juni
3-2
95742
Mánadag 17. juni
EM hondbóltur: Føroyar - Montenegro
95713
Mánadag 17. juni
Andaktin
95706
Sunnudag 16. juni
EM hondbóltur: Danmark - Føroyar
95711
Mikudag 12. juni
Minnist tú enn? (13:13)
26422