klintrimus.jpg

Klintrimús 1. partur

Útvarpsleikurin Klintrimús og hini dýrini í Valbakkaskóginum

Vit hoyra útvarpsleikin - Klintrimús og hini dýrini í Valbakkaskóginum. Thorbjørn Egner skrivaði og Eyðun Johannesen týddi til føroyskt. Eyðun Johannesen er frásøgufólk. Tey leikandi eru: Elin K. Mouritsen, Rólant Samuelsen, Margretha Næss, Óli Kurt Hansen, Olver Næss, Herman Jacobsen, Árni Joensen, Rosa á Rógvu Joensen, Erling Johannesen, Anna Olsen, Elinbjørg Højgaard, Gulla Øregaard, Gunnvør Jensen og Petur Pauli Poulsen.

 

Aðrir partar

Útvarpsleikurin Klintrimús og hini dýrini í Valbakkaskóginum

Vit hoyra útvarpsleikin - Klintrimús og hini dýrini í Valbakkaskóginum. Thorbjørn Egner skrivaði og Eyðun Johannesen týddi til føroyskt. Eyðun Johannesen er frásøgufólk. Tey leikandi eru: Elin K. Mouritsen, Rólant Samuelsen, Margretha Næss, Óli Kurt Hansen, Olver Næss, Herman Jacobsen, Árni Joensen, Rosa á Rógvu Joensen, Erling Johannesen, Anna Olsen, Elinbjørg Højgaard, Gulla Øregaard, Gunnvør Jensen og Petur Pauli Poulsen.

Útvarpsleikurin Klintrimús og hini dýrini í Valbakkaskóginum

Vit hoyra útvarpsleikin - Klintrimús og hini dýrini í Valbakkaskóginum. Thorbjørn Egner skrivaði og Eyðun Johannesen týddi til føroyskt. Eyðun Johannesen er frásøgufólk. Tey leikandi eru: Elin K. Mouritsen, Rólant Samuelsen, Margretha Næss, Óli Kurt Hansen, Olver Næss, Herman Jacobsen, Árni Joensen, Rosa á Rógvu Joensen, Erling Johannesen, Anna Olsen, Elinbjørg Højgaard, Gulla Øregaard, Gunnvør Jensen og Petur Pauli Poulsen.

Útvarpsleikurin Klintrimús og hini dýrini í Valbakkaskóginum

Vit hoyra útvarpsleikin - Klintrimús og hini dýrini í Valbakkaskóginum. Thorbjørn Egner skrivaði og Eyðun Johannesen týddi til føroyskt. Eyðun Johannesen er frásøgufólk. Tey leikandi eru: Elin K. Mouritsen, Rólant Samuelsen, Margretha Næss, Óli Kurt Hansen, Olver Næss, Herman Jacobsen, Árni Joensen, Rosa á Rógvu Joensen, Erling Johannesen, Anna Olsen, Elinbjørg Højgaard, Gulla Øregaard, Gunnvør Jensen og Petur Pauli Poulsen.

Útvarpsleikurin Klintrimús og hini dýrini í Valbakkaskóginum

Vit hoyra útvarpsleikin - Klintrimús og hini dýrini í Valbakkaskóginum. Thorbjørn Egner skrivaði og Eyðun Johannesen týddi til føroyskt. Eyðun Johannesen er frásøgufólk. Tey leikandi eru: Elin K. Mouritsen, Rólant Samuelsen, Margretha Næss, Óli Kurt Hansen, Olver Næss, Herman Jacobsen, Árni Joensen, Rosa á Rógvu Joensen, Erling Johannesen, Anna Olsen, Elinbjørg Højgaard, Gulla Øregaard, Gunnvør Jensen og Petur Pauli Poulsen.

Útvarpsleikurin Klintrimús og hini dýrini í Valbakkaskóginum

Vit hoyra útvarpsleikin - Klintrimús og hini dýrini í Valbakkaskóginum. Thorbjørn Egner skrivaði og Eyðun Johannesen týddi til føroyskt. Eyðun Johannesen er frásøgufólk. Tey leikandi eru: Elin K. Mouritsen, Rólant Samuelsen, Margretha Næss, Óli Kurt Hansen, Olver Næss, Herman Jacobsen, Árni Joensen, Rosa á Rógvu Joensen, Erling Johannesen, Anna Olsen, Elinbjørg Højgaard, Gulla Øregaard, Gunnvør Jensen og Petur Pauli Poulsen.

Útvarpsleikurin Klintrimús og hini dýrini í Valbakkaskóginum

Vit hoyra útvarpsleikin - Klintrimús og hini dýrini í Valbakkaskóginum. Thorbjørn Egner skrivaði og Eyðun Johannesen týddi til føroyskt. Eyðun Johannesen er frásøgufólk. Tey leikandi eru: Elin K. Mouritsen, Rólant Samuelsen, Margretha Næss, Óli Kurt Hansen, Olver Næss, Herman Jacobsen, Árni Joensen, Rosa á Rógvu Joensen, Erling Johannesen, Anna Olsen, Elinbjørg Højgaard, Gulla Øregaard, Gunnvør Jensen og Petur Pauli Poulsen.

Útvarpsleikurin Klintrimús og hini dýrini í Valbakkaskóginum

Vit hoyra útvarpsleikin - Klintrimús og hini dýrini í Valbakkaskóginum. Thorbjørn Egner skrivaði og Eyðun Johannesen týddi til føroyskt. Eyðun Johannesen er frásøgufólk. Tey leikandi eru: Elin K. Mouritsen, Rólant Samuelsen, Margretha Næss, Óli Kurt Hansen, Olver Næss, Herman Jacobsen, Árni Joensen, Rosa á Rógvu Joensen, Erling Johannesen, Anna Olsen, Elinbjørg Højgaard, Gulla Øregaard, Gunnvør Jensen og Petur Pauli Poulsen.

Útvarpsleikurin Klintrimús og hini dýrini í Valbakkaskóginum

Vit hoyra útvarpsleikin - Klintrimús og hini dýrini í Valbakkaskóginum. Thorbjørn Egner skrivaði og Eyðun Johannesen týddi til føroyskt. Eyðun Johannesen er frásøgufólk. Tey leikandi eru: Elin K. Mouritsen, Rólant Samuelsen, Margretha Næss, Óli Kurt Hansen, Olver Næss, Herman Jacobsen, Árni Joensen, Rosa á Rógvu Joensen, Erling Johannesen, Anna Olsen, Elinbjørg Højgaard, Gulla Øregaard, Gunnvør Jensen og Petur Pauli Poulsen.

Útvarpsleikurin Klintrimús og hini dýrini í Valbakkaskóginum

Vit hoyra útvarpsleikin - Klintrimús og hini dýrini í Valbakkaskóginum. Thorbjørn Egner skrivaði og Eyðun Johannesen týddi til føroyskt. Eyðun Johannesen er frásøgufólk. Tey leikandi eru: Elin K. Mouritsen, Rólant Samuelsen, Margretha Næss, Óli Kurt Hansen, Olver Næss, Herman Jacobsen, Árni Joensen, Rosa á Rógvu Joensen, Erling Johannesen, Anna Olsen, Elinbjørg Højgaard, Gulla Øregaard, Gunnvør Jensen og Petur Pauli Poulsen.

Útvarpsleikurin Klintrimús og hini dýrini í Valbakkaskóginum

Vit hoyra útvarpsleikin - Klintrimús og hini dýrini í Valbakkaskóginum. Thorbjørn Egner skrivaði og Eyðun Johannesen týddi til føroyskt. Eyðun Johannesen er frásøgufólk. Tey leikandi eru: Elin K. Mouritsen, Rólant Samuelsen, Margretha Næss, Óli Kurt Hansen, Olver Næss, Herman Jacobsen, Árni Joensen, Rosa á Rógvu Joensen, Erling Johannesen, Anna Olsen, Elinbjørg Højgaard, Gulla Øregaard, Gunnvør Jensen og Petur Pauli Poulsen.

Útvarpsleikurin Klintrimús og hini dýrini í Valbakkaskóginum

Vit hoyra útvarpsleikin - Klintrimús og hini dýrini í Valbakkaskóginum. Thorbjørn Egner skrivaði og Eyðun Johannesen týddi til føroyskt. Eyðun Johannesen er frásøgufólk. Tey leikandi eru: Elin K. Mouritsen, Rólant Samuelsen, Margretha Næss, Óli Kurt Hansen, Olver Næss, Herman Jacobsen, Árni Joensen, Rosa á Rógvu Joensen, Erling Johannesen, Anna Olsen, Elinbjørg Højgaard, Gulla Øregaard, Gunnvør Jensen og Petur Pauli Poulsen.