Kaffidussur við Mirjam Jensinu Reinert Olsen

09.11.2019 - 12:49
Mentan
Kaffidussur við Mirjam Jensinu Reinert Olsen
Mirjam Jensina Reinert Olsen var gesturin til kaffiduss í dag. Hon eigur og rekur Makeup Store og Stjørnuskotið

Mirjam Jensina Reinert Olsen eigur og rekur Makeup Store og Stjørnuskotið. Hon hevur so gott sum altíð fingist við at sminka, gera negl og hár, so tað kendist sjálvsagt, at hon fór at hava egna fyritøku innan vakurleika.
Mirjam var í Danmark og tók útbúgving sum makeup artist, stylist, kosmetolog og neglateknikkari og har starvaðist hon m.a. eisini á Mac og TV2. Hon er eisini útbúgvin námsfrøðingur og sigur, at hon brúkar ta útbúgvingina nógv í sínum dagliga starvi. Til tíðir kann tað virka ov nógv at eiga egna fyritøku, men tá ein veruliga brennir fyri tí, og hevur gott bakland, so gongur tað.

 
Er kopiera

Tak niður

Nýggjastu sendingar í ÚV
Nýggjastu sendingar í SV
Mikudag 10. august
Úr savninum: Urtagarðurin 6:8
143136
Týsdag 2. august
Úr savninum: Urtagarðurin (5:8)
142875
Týsdag 2. august
Úr savninum: Urtagarðurin (4:8)
142876
Fríggjadag 29. juli
Upp á gólv - á ólavsøku
142769