Stella Polaris kappingin í gongd

19.02.2021 - 18:37
MentanTónleikur
Stella Polaris kappingin í gongd
Løtumynd úr Tórshavnar Musikkskúla í dag
Silas Hannessarson framførir til Stella Polaris
Mynd: Leivur Thomsen  

Tak niður

Tónleikakappingin Stella Polaris fyri ungar klassiskar tónleikarar er í gongd í løtuni. Vikuskiftissendingin var á gátt fyri at fregnast um, hvussu gongur. Vit fingu í lag prát við samskiparan, Jóhan Hentze. Hoyr prát við gittarleikaran Andreu Kirstinu Møller, beint eftir, at hon hevði framført. Hoyr eisini brot úr framførsluni hjá violinleikaranum Silas Hannesarson. Í gjár kappaðust tey í aldursbólkinum upp til 13 ár, í dag vóru tað tey 14-18 ára gomlu og í morgin sleppa tey 19-24 ára gomlu framat. Spennandi verður. Fá meiri at vita um Stella Polaris við at fara inn á heimasíðuna hjá Tórshavnar Musikkskúla www.tm.fo

 
 
Nýggjastu sendingar í ÚV
Nýggjastu sendingar í SV
Mikudag 3. mars
Úr savninum: Matur og matgerð
121098
Mánadag 1. mars
3-2
121003
Sunnudag 28. februar
TeenStreet lovsangur (5:5)
120907