loyndarmalid_i_venezia.jpg

Loyndarmálið í Venezia 1. partur

Útvarpsleikur í átta pørtum

Vit hoyra útvarpsleikin - Loyndarmálið í Venezia. Bjørn Sortland skrivaði og Hjørdis Heindriksdóttir týddi. Finnur Koba sigur frá. Aðrar røddir eru: Beinta Clothier og Hjálmar Dam. Elin á Rógvi leikstjórnar og leggur til rættis. Høgni Fagraberg er tøkningur.
Høvuðspersónur í røðini er norski drongurin Dávur, sum í fyrstu bókini fer við familju sínari at ferðast til Venezia.
Á hotellinum hitta tey eini løgin, gomul hjún, sum Dávur fer at forvitnast eftir. Hann fer aftaná teimum inn í barrina hjá Harry, og har hoyrir hann, at tey tosa um málningin Svimjigenturnar á strondini hjá Picasso.

 

Aðrir partar

Útvarpsleikur í átta pørtum

Vit hoyra útvarpsleikin - Loyndarmálið í Venezia. Bjørn Sortland skrivaði og Hjørdis Heindriksdóttir týddi. Finnur Koba sigur frá. Aðrar røddir eru: Beinta Clothier og Hjálmar Dam. Elin á Rógvi leikstjórnar og leggur til rættis. Høgni Fagraberg er tøkningur.
Høvuðspersónur í røðini er norski drongurin Dávur, sum í fyrstu bókini fer við familju sínari at ferðast til Venezia.
Á hotellinum hitta tey eini løgin, gomul hjún, sum Dávur fer at forvitnast eftir. Hann fer aftaná teimum inn í barrina hjá Harry, og har hoyrir hann, at tey tosa um málningin Svimjigenturnar á strondini hjá Picasso.

Útvarpsleikur í átta pørtum

Vit hoyra útvarpsleikin - Loyndarmálið í Venezia. Bjørn Sortland skrivaði og Hjørdis Heindriksdóttir týddi. Finnur Koba sigur frá. Aðrar røddir eru: Beinta Clothier og Hjálmar Dam. Elin á Rógvi leikstjórnar og leggur til rættis. Høgni Fagraberg er tøkningur.
Høvuðspersónur í røðini er norski drongurin Dávur, sum í fyrstu bókini fer við familju sínari at ferðast til Venezia.
Á hotellinum hitta tey eini løgin, gomul hjún, sum Dávur fer at forvitnast eftir. Hann fer aftaná teimum inn í barrina hjá Harry, og har hoyrir hann, at tey tosa um málningin Svimjigenturnar á strondini hjá Picasso.

Útvarpsleikur í átta pørtum

Vit hoyra útvarpsleikin - Loyndarmálið í Venezia. Bjørn Sortland skrivaði og Hjørdis Heindriksdóttir týddi. Finnur Koba sigur frá. Aðrar røddir eru: Beinta Clothier og Hjálmar Dam. Elin á Rògvi leikstjórnar og leggur til rættis. Høgni Fagraberg er tøkningur.
Høvuðspersónur í røðini er norski drongurin Dávur, sum í fyrstu bókini fer við familju sínari at ferðast til Venezia.
Á hotellinum hitta tey eini løgin, gomul hjún, sum Dávur fer at forvitnast eftir. Hann fer aftaná teimum inn í barrina hjá Harry, og har hoyrir hann, at tey tosa um málningin Svimjigenturnar á strondini hjá Picasso.

Útvarpsleikur í átta pørtum

Vit hoyra útvarpsleikin - Loyndarmálið í Venezia. Bjørn Sortland skrivaði og Hjørdis Heindriksdóttir týddi. Finnur Koba sigur frá. Aðrar røddir eru: Beinta Clothier og Hjálmar Dam. Elin á Rògvi leikstjórnar og leggur til rættis. Høgni Fagraberg er tøkningur.
Høvuðspersónur í røðini er norski drongurin Dávur, sum í fyrstu bókini fer við familju sínari at ferðast til Venezia.
Á hotellinum hitta tey eini løgin, gomul hjún, sum Dávur fer at forvitnast eftir. Hann fer aftaná teimum inn í barrina hjá Harry, og har hoyrir hann, at tey tosa um málningin Svimjigenturnar á strondini hjá Picasso.

Útvarpsleikur í átta pørtum

Vit hoyra útvarpsleikin - Loyndarmálið í Venezia. Bjørn Sortland skrivaði og Hjørdis Heindriksdóttir týddi. Finnur Koba sigur frá. Aðrar røddir eru: Beinta Clothier og Hjálmar Dam. Elin á Rògvi leikstjórnar og leggur til rættis. Høgni Fagraberg er tøkningur.
Høvuðspersónur í røðini er norski drongurin Dávur, sum í fyrstu bókini fer við familju sínari at ferðast til Venezia.
Á hotellinum hitta tey eini løgin, gomul hjún, sum Dávur fer at forvitnast eftir. Hann fer aftaná teimum inn í barrina hjá Harry, og har hoyrir hann, at tey tosa um málningin Svimjigenturnar á strondini hjá Picasso.

Útvarpsleikur í átta pørtum

Vit hoyra útvarpsleikin - Loyndarmálið í Venezia. Bjørn Sortland skrivaði og Hjørdis Heindriksdóttir týddi. Finnur Koba sigur frá. Aðrar røddir eru: Beinta Clothier og Hjálmar Dam. Elin á Rògvi leikstjórnar og leggur til rættis. Høgni Fagraberg er tøkningur.
Høvuðspersónur í røðini er norski drongurin Dávur, sum í fyrstu bókini fer við familju sínari at ferðast til Venezia.
Á hotellinum hitta tey eini løgin, gomul hjún, sum Dávur fer at forvitnast eftir. Hann fer aftaná teimum inn í barrina hjá Harry, og har hoyrir hann, at tey tosa um málningin Svimjigenturnar á strondini hjá Picasso.

Útvarpsleikur í átta pørtum

Vit hoyra útvarpsleikin - Loyndarmálið í Venezia. Bjørn Sortland skrivaði og Hjørdis Heindriksdóttir týddi. Finnur Koba sigur frá. Aðrar røddir eru: Beinta Clothier og Hjálmar Dam. Elin á Rògvi leikstjórnar og leggur til rættis. Høgni Fagraberg er tøkningur.
Høvuðspersónur í røðini er norski drongurin Dávur, sum í fyrstu bókini fer við familju sínari at ferðast til Venezia.
Á hotellinum hitta tey eini løgin, gomul hjún, sum Dávur fer at forvitnast eftir. Hann fer aftaná teimum inn í barrina hjá Harry, og har hoyrir hann, at tey tosa um málningin Svimjigenturnar á strondini hjá Picasso.