anton_maer_damar_teg.jpg

Anton mær dámar teg 2. partur

Framhaldssøga í átta pørtum

Anton spælir fótbólt sum ein gudur, er sterkastur í flokkinum og er ein góður vinur. Hann leggur einki í, hvat onnur halda, men gongur sínar egnu leiðir. Bókin er um lívið hjá børnum - um skúla, systkin, foreldur, floksfelagar og fótbóltsvenjing. Men mest av øllum er hon um vinalag og stór loyndarmál. Tá ið spurningarnir um Anton rúgva seg upp, verður lesnaðurin so spennandi, at illa ber til at leggja bókina frá sær. Marita Dalsgaard lesur. Peter Pohl skrivaði og Laura Joensen týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærarafelags gav út í 2008.

 

Aðrir partar

Framhaldssøga í átta pørtum

Anton spælir fótbólt sum ein gudur, er sterkastur í flokkinum og er ein góður vinur. Hann leggur einki í, hvat onnur halda, men gongur sínar egnu leiðir. Bókin er um lívið hjá børnum - um skúla, systkin, foreldur, floksfelagar og fótbóltsvenjing. Men mest av øllum er hon um vinalag og stór loyndarmál. Tá ið spurningarnir um Anton rúgva seg upp, verður lesnaðurin so spennandi, at illa ber til at leggja bókina frá sær. Marita Dalsgaard lesur. Peter Pohl skrivaði og Laura Joensen týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærarafelags gav út í 2008.

Framhaldssøga í átta pørtum

Anton spælir fótbólt sum ein gudur, er sterkastur í flokkinum og er ein góður vinur. Hann leggur einki í, hvat onnur halda, men gongur sínar egnu leiðir. Bókin er um lívið hjá børnum - um skúla, systkin, foreldur, floksfelagar og fótbóltsvenjing. Men mest av øllum er hon um vinalag og stór loyndarmál. Tá ið spurningarnir um Anton rúgva seg upp, verður lesnaðurin so spennandi, at illa ber til at leggja bókina frá sær. Marita Dalsgaard lesur. Peter Pohl skrivaði og Laura Joensen týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærarafelags gav út í 2008.

Framhaldssøga í átta pørtum

Anton spælir fótbólt sum ein gudur, er sterkastur í flokkinum og er ein góður vinur. Hann leggur einki í, hvat onnur halda, men gongur sínar egnu leiðir. Bókin er um lívið hjá børnum - um skúla, systkin, foreldur, floksfelagar og fótbóltsvenjing. Men mest av øllum er hon um vinalag og stór loyndarmál. Tá ið spurningarnir um Anton rúgva seg upp, verður lesnaðurin so spennandi, at illa ber til at leggja bókina frá sær. Marita Dalsgaard lesur. Peter Pohl skrivaði og Laura Joensen týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærarafelags gav út í 2008.

Framhaldssøga í átta pørtum

Anton spælir fótbólt sum ein gudur, er sterkastur í flokkinum og er ein góður vinur. Hann leggur einki í, hvat onnur halda, men gongur sínar egnu leiðir. Bókin er um lívið hjá børnum - um skúla, systkin, foreldur, floksfelagar og fótbóltsvenjing. Men mest av øllum er hon um vinalag og stór loyndarmál. Tá ið spurningarnir um Anton rúgva seg upp, verður lesnaðurin so spennandi, at illa ber til at leggja bókina frá sær. Marita Dalsgaard lesur. Peter Pohl skrivaði og Laura Joensen týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærarafelags gav út í 2008.

Framhaldssøga í átta pørtum

Anton spælir fótbólt sum ein gudur, er sterkastur í flokkinum og er ein góður vinur. Hann leggur einki í, hvat onnur halda, men gongur sínar egnu leiðir. Bókin er um lívið hjá børnum - um skúla, systkin, foreldur, floksfelagar og fótbóltsvenjing. Men mest av øllum er hon um vinalag og stór loyndarmál. Tá ið spurningarnir um Anton rúgva seg upp, verður lesnaðurin so spennandi, at illa ber til at leggja bókina frá sær. Marita Dalsgaard lesur. Peter Pohl skrivaði og Laura Joensen týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærarafelags gav út í 2008.

Framhaldssøga í átta pørtum

Anton spælir fótbólt sum ein gudur, er sterkastur í flokkinum og er ein góður vinur. Hann leggur einki í, hvat onnur halda, men gongur sínar egnu leiðir. Bókin er um lívið hjá børnum - um skúla, systkin, foreldur, floksfelagar og fótbóltsvenjing. Men mest av øllum er hon um vinalag og stór loyndarmál. Tá ið spurningarnir um Anton rúgva seg upp, verður lesnaðurin so spennandi, at illa ber til at leggja bókina frá sær. Marita Dalsgaard lesur. Peter Pohl skrivaði og Laura Joensen týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærarafelags gav út í 2008.

Framhaldssøga í átta pørtum

Anton spælir fótbólt sum ein gudur, er sterkastur í flokkinum og er ein góður vinur. Hann leggur einki í, hvat onnur halda, men gongur sínar egnu leiðir. Bókin er um lívið hjá børnum - um skúla, systkin, foreldur, floksfelagar og fótbóltsvenjing. Men mest av øllum er hon um vinalag og stór loyndarmál. Tá ið spurningarnir um Anton rúgva seg upp, verður lesnaðurin so spennandi, at illa ber til at leggja bókina frá sær. Marita Dalsgaard lesur. Peter Pohl skrivaði og Laura Joensen týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærarafelags gav út í 2008.