Vit hoyra 11. part av jólakalendaranum "Konan, ið varð lítil sum ein teskeið". Sara Kadefors og Alf Prøysen eiga handritið. Hetta er ein jólakalendari, sum vit hava fingið úr Svøríki. Søgan var fyrru ferð at hoyra í 2012

 

Aðrir partar

Jólakalendarin 2019

Vit hoyra fyrsta part av jólakalendaranum "Konan, ið varð lítil sum ein teskeið". Sara Kadefors og Alf Prøysen eiga handritið. Hetta er ein jólakalendari, sum vit hava fingið úr Svøríki. Søgan var fyrru ferð at hoyra í 2012

Jólakalendarin 2019

Vit hoyra 10. part av jólakalendaranum "Konan, ið varð lítil sum ein teskeið". Sara Kadefors og Alf Prøysen eiga handritið. Hetta er ein jólakalendari, sum vit hava fingið úr Svøríki. Søgan var fyrru ferð at hoyra í 2012

Jólakalendarin 12. partur

Vit hoyra 12. part av jólakalendaranum "Konan, ið varð lítil sum ein teskeið". Sara Kadefors og Alf Prøysen eiga handritið. Hetta er ein jólakalendari, sum vit hava fingið úr Svøríki. Søgan var fyrru ferð at hoyra í 2012

Jólakalendarin 2019

Vit hoyra 13. part av jólakalendaranum "Konan, ið varð lítil sum ein teskeið". Sara Kadefors og Alf Prøysen eiga handritið. Hetta er ein jólakalendari, sum vit hava fingið úr Svøríki. Søgan var fyrru ferð at hoyra í 2012

Jólakalendarin 2019

Vit hoyra 14. part av jólakalendaranum "Konan, ið varð lítil sum ein teskeið". Sara Kadefors og Alf Prøysen eiga handritið. Hetta er ein jólakalendari, sum vit hava fingið úr Svøríki. Søgan var fyrru ferð at hoyra í 2012

Jólakalendarin 2019

Vit hoyra 15. part av jólakalendaranum "Konan, ið varð lítil sum ein teskeið". Sara Kadefors og Alf Prøysen eiga handritið. Hetta er ein jólakalendari, sum vit hava fingið úr Svøríki. Søgan var fyrru ferð at hoyra í 2012

Jólakalendarin 2019

Vit hoyra 16. part av jólakalendaranum "Konan, ið varð lítil sum ein teskeið". Sara Kadefors og Alf Prøysen eiga handritið. Hetta er ein jólakalendari, sum vit hava fingið úr Svøríki. Søgan var fyrru ferð at hoyra í 2012

Jólakalendarin 2019

Vit hoyra 17. part av jólakalendaranum "Konan, ið varð lítil sum ein teskeið". Sara Kadefors og Alf Prøysen eiga handritið. Hetta er ein jólakalendari, sum vit hava fingið úr Svøríki. Søgan var fyrru ferð at hoyra í 2012

Jólakalendarin 2019

Vit hoyra 16. part av jólakalendaranum "Konan, ið varð lítil sum ein teskeið". Sara Kadefors og Alf Prøysen eiga handritið. Hetta er ein jólakalendari, sum vit hava fingið úr Svøríki. Søgan var fyrru ferð at hoyra í 2012

Jólakalendarin 2019

Vit hoyra 19. part av jólakalendaranum "Konan, ið varð lítil sum ein teskeið". Sara Kadefors og Alf Prøysen eiga handritið. Hetta er ein jólakalendari, sum vit hava fingið úr Svøríki. Søgan var fyrru ferð at hoyra í 2012

Jólakalendarin 2019

Vit hoyra 2. part av jólakalendarasøguni - Konan, ið varð lítil sum ein teskeið. Alf Prøysen og Sara Kadefors eiga handritið. Erla Zachariasen; Karin Djurhuus og Guðrið Rubeksen týddi til føroyskt. Páll Daneilsen er leikstjóri og Finnur Hansen ger ljóðmyndina.\t\t\t\t\t\t\t

Jólakalendarin 2019

Vit hoyra 21. part av jólakalendaranum "Konan, ið varð lítil sum ein teskeið". Sara Kadefors og Alf Prøysen eiga handritið. Hetta er ein jólakalendari, sum vit hava fingið úr Svøríki. Søgan var fyrru ferð at hoyra í 2012

Jólakalendarin 2019

Vit hoyra 22. part av jólakalendaranum "Konan, ið varð lítil sum ein teskeið". Sara Kadefors og Alf Prøysen eiga handritið. Hetta er ein jólakalendari, sum vit hava fingið úr Svøríki. Søgan var fyrru ferð at hoyra í 2012

Jólakalendarin 2019

Vit hoyra 23. part av jólakalendaranum "Konan, ið varð lítil sum ein teskeið". Sara Kadefors og Alf Prøysen eiga handritið. Hetta er ein jólakalendari, sum vit hava fingið úr Svøríki. Søgan var fyrru ferð at hoyra í 2012

Jólakalendarin 2019

Vit hoyra 24. part av jólakalendaranum "Konan, ið varð lítil sum ein teskeið". Sara Kadefors og Alf Prøysen eiga handritið. Hetta er ein jólakalendari, sum vit hava fingið úr Svøríki. Søgan var fyrru ferð at hoyra í 2012

Jólakalendarin 2019

Vit hoyra 3. part av jólakalendarasøguni - Konan, ið varð lítil sum ein teskeið. Alf Prøysen og Sara Kadefors eiga handritið. Erla Zachariasen; Karin Djurhuus og Guðrið Rubeksen týddi til føroyskt. Páll Daneilsen er leikstjóri og Finnur Hansen ger ljóðmyndina.

Jólakalendarin 2019

Vit hoyra fyrsta part av jólakalendaranum "Konan, ið varð lítil sum ein teskeið". Sara Kadefors og Alf Prøysen eiga handritið. Hetta er ein jólakalendari, sum vit hava fingið úr Svøríki. Søgan var fyrru ferð at hoyra í 2012

Jólakalendarin 2019

Vit hoyra 5. part av jólakalendaranum "Konan, ið varð lítil sum ein teskeið". Sara Kadefors og Alf Prøysen eiga handritið. Hetta er ein jólakalendari, sum vit hava fingið úr Svøríki. Søgan var fyrru ferð at hoyra í 2012

Jólakalendarin 2019

Vit hoyra 6. part av jólakalendaranum "Konan, ið varð lítil sum ein teskeið". Sara Kadefors og Alf Prøysen eiga handritið. Hetta er ein jólakalendari, sum vit hava fingið úr Svøríki. Søgan var fyrru ferð at hoyra í 2012

Jólakalendarin 2019

Vit hoyra 7. part av jólakalendaranum "Konan, ið varð lítil sum ein teskeið". Sara Kadefors og Alf Prøysen eiga handritið. Hetta er ein jólakalendari, sum vit hava fingið úr Svøríki. Søgan var fyrru ferð at hoyra í 2012

Jólakalendarin 2019

Vit hoyra 8. part av jólakalendaranum "Konan, ið varð lítil sum ein teskeið". Sara Kadefors og Alf Prøysen eiga handritið. Hetta er ein jólakalendari, sum vit hava fingið úr Svøríki. Søgan var fyrru ferð at hoyra í 2012

Jólakalendarin 2019

Vit hoyra 9. part av jólakalendaranum "Konan, ið varð lítil sum ein teskeið". Sara Kadefors og Alf Prøysen eiga handritið. Hetta er ein jólakalendari, sum vit hava fingið úr Svøríki. Søgan var fyrru ferð at hoyra í 2012

Jólakalendarin 2019

Vit hoyra 20. part av jólakalendaranum "Konan, ið varð lítil sum ein teskeið". Sara Kadefors og Alf Prøysen eiga handritið. Hetta er ein jólakalendari, sum vit hava fingið úr Svøríki. Søgan var fyrru ferð at hoyra í 2012