vit_submenu_uv

kristoffur_mynd.jpg

Kristoffur Kolumbus 1. partur

Ljóðmynd í fýra pørtum

Í 1492 setti Kristoffur Kolumbus segl um Atlantshav - á eina ferð út í tað ókenda: Hann leitaði eftir einari skjótari leið til India. Tað, ið hann fann, var ein heilt nýggjur heimur ...
Í bókini eru endurgivin kort av teimum mongu ferðunum hjá Kristoffuri yvir Atlantshav og aftast er ein listi við árstølum av lívinum hjá Kolumbusi á sjónum. Hildigunn Niclasen týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærafelags og Nám gav út í 2012. Dánjal Tavsen gjørdi ljóðmyndina. Hans Tórgarð lesur.

 

Aðrir partar

Ljóðmynd í fýra pørtum

Í 1492 setti Kristoffur Kolumbus segl um Atlantshav - á eina ferð út í tað ókenda: Hann leitaði eftir einari skjótari leið til India. Tað, ið hann fann, var ein heilt nýggjur heimur ...
Í bókini eru endurgivin kort av teimum mongu ferðunum hjá Kristoffuri yvir Atlantshav og aftast er ein listi við árstølum av lívinum hjá Kolumbusi á sjónum. Hildigunn Niclasen týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærafelags og Nám gav út í 2012. Dánjal Tavsen gjørdi ljóðmyndina. Hans Tórgarð lesur.

Ljóðmynd í fýra pørtum

Í 1492 setti Kristoffur Kolumbus segl um Atlantshav - á eina ferð út í tað ókenda: Hann leitaði eftir einari skjótari leið til India. Tað, ið hann fann, var ein heilt nýggjur heimur ...
Í bókini eru endurgivin kort av teimum mongu ferðunum hjá Kristoffuri yvir Atlantshav og aftast er ein listi við árstølum av lívinum hjá Kolumbusi á sjónum. Hildigunn Niclasen týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærafelags og Nám gav út í 2012. Dánjal Tavsen gjørdi ljóðmyndina. Hans Tórgarð lesur.

Ljóðmynd í fýra pørtum

Í 1492 setti Kristoffur Kolumbus segl um Atlantshav - á eina ferð út í tað ókenda: Hann leitaði eftir einari skjótari leið til India. Tað, ið hann fann, var ein heilt nýggjur heimur ...
Í bókini eru endurgivin kort av teimum mongu ferðunum hjá Kristoffuri yvir Atlantshav og aftast er ein listi við árstølum av lívinum hjá Kolumbusi á sjónum. Hildigunn Niclasen týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærafelags og Nám gav út í 2012. Dánjal Tavsen gjørdi ljóðmyndina. Hans Tórgarð lesur.