Kristoffur Kolumbus 4. partur

/var/www/kvf/sites/all/themes/bootstrap_subtheme/entity_render/node--vit_utvarp.tema.tpl.php
Kristoffur Kolumbus 4. partur
13-05-2021

Í 1492 setti Kristoffur Kolumbus segl um Atlantshav - á eina ferð út í tað ókenda: Hann leitaði eftir einari skjótari leið til India. Tað, ið hann fann, var ein heilt nýggjur heimur ...
Í bókini eru endurgivin kort av teimum mongu ferðunum hjá Kristoffuri yvir Atlantshav og aftast er ein listi við árstølum av lívinum hjá Kolumbusi á sjónum. Hildigunn Niclasen týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærafelags og Nám gav út í 2012. Dánjal Tavsen gjørdi ljóðmyndina. Hans Tórgarð lesur.

Kristoffur Kolumbus

Søga í fýra pørtum

Í 1492 setti Kristoffur Kolumbus segl um Atlantshav - á eina ferð út í tað ókenda: Hann leitaði eftir einari skjótari leið til India. Tað, ið hann fann, var ein heilt nýggjur heimur ... Í bókini eru endurgivin kort av teimum mongu ferðunum hjá Kristoffuri yvir Atlantshav og aftast er ein listi við árstølum av lívinum hjá Kolumbusi á sjónum. Hildigunn Niclasen týddi til føroyskt. Bókadeild Føroya Lærafelags og Nám gav út í 2012. Dánjal Tavsen gjørdi ljóðmyndina. Hans Tórgarð lesur.