Nú fer Másin í søguna

07.08.2012 - 17:10
Nú fer Másin í søguna
Gamla strandfaraskipið verður høgt upp, men Havsbrún ætlar at nýta motorin
Gamla strandfaraskipið Másin fer nú í søguna.
 

<div>M&aacute;sin, sum &iacute; mong &aacute;r flutti fer&eth;af&oacute;lk til Sv&iacute;noyar og Fugloyar, er n&uacute; &aacute; veg &iacute; s&oslash;guna.</div><div><br></div><div>Ta&eth; skrivar Nor&eth;l&yacute;si&eth;.</div><div><br></div><div>&Iacute; l&oslash;tuni ver&eth;ur M&aacute;sin tikin sundur og um eina viku ver&eth;ur arbei&eth;i&eth; at h&oslash;gga hann upp v&aelig;ntandi li&eth;ugt.&nbsp;</div><div><br></div><div>Ta&eth; er Thorleif Hansen &iacute; Sk&aacute;lafir&eth;i, sum stendur fyri arbei&eth;inum. &nbsp;</div><div><br></div><div>M&aacute;sin f&oacute;r s&iacute;n seinasta t&uacute;r fyri viku s&iacute;&eth;ani, og lei&eth;in gekk til Runav&iacute;kar.</div><div><br></div><div>Thorleif Hansen v&aelig;ntar, at M&aacute;sin &nbsp;ver&eth;ur burturbeindur um eina viku. &nbsp;Men alt fer kortini ikki &iacute; s&oslash;guna. Havsbr&uacute;n hevur bi&eth;i&eth; um at f&aacute;a motorin &uacute;r M&aacute;sanum til eykalutir, ella til ein m&oslash;guligan eykamotor, skrivar Nor&eth;l&yacute;si&eth;.</div><div><br></div>

Er kopiera
Nýggjastu sendingar í ÚV
Nýggjastu sendingar í SV
Týsdag 28. november
Veðrið
166469
Sunnudag 26. november
Guðstænasta úr Havnar kirkju
166281
Sunnudag 26. november
Andakt við Anniku Berg
166280
Fríggjadag 24. november
Veðrið
166248