Inger og Edvard nýggj í Mentanargrunninum

22.01.2013 - 15:29
Inger og Edvard nýggj í Mentanargrunninum
Jóanna Djurhuus heldur fram sum forkvinna í nevndini fyri grunnin
Inger Smærup Sørensen og Edvard Nyholm Debes eru nýggir limir í nevndini fyri Mentanargrunnin.
 

<div>Nevndin fyri Mentanargrunn Landsins n&aelig;stu f&yacute;ra &aacute;rini er vald.</div><div><br></div><div>N&yacute;ggj &iacute; nevndini eru Inger Sm&aelig;rup, listfr&oslash;&eth;ingur, og Edvard Nyholm Debes, t&oacute;nleikari. B&aelig;&eth;i eru vald eftir tilm&aelig;li fr&aacute; Listaf&oacute;lkasambandi F&oslash;roya, LISA.</div><div><br></div><div>Landsst&yacute;risma&eth;urin &iacute; mentam&aacute;lum velur fimm umbo&eth; &iacute; nevndina. Tvey av hesum eru eftir tilm&aelig;li fr&aacute; Listaf&oacute;lkasambandinum.</div><div><br></div><div>Tey, sum manna nevndina &iacute; Mentanargrunninum, eru:</div><div><br></div><div><b>J&oacute;anna Djurhuus, deildarstj&oacute;ri og l&oslash;gfr&oslash;&eth;ingur, forkvinna</b></div><div><b>S&aacute;mal Matras Kristiansen, studentask&uacute;lal&aelig;rari, n&aelig;stforma&eth;ur</b></div><div><b>Steint&oacute;r Rasmussen, l&aelig;rari og t&oacute;nleikari</b></div><div><b>Inger Sm&aelig;rup S&oslash;rensen, &nbsp;listfr&oslash;&eth;ingur</b></div><div><b>Edvard Nyholm Debes, &nbsp;t&oacute;nleikari</b></div><div><br></div>

 
Nýggjastu sendingar í ÚV
Sunnudag 26. mai
Bolero 26 mei 2019
94906
Sunnudag 26. mai
Meg minnist: Tórbjørn Joensen (1:3)
94672
Leygardag 25. mai
Tá Skagerak sakk
94025
Leygardag 25. mai
Also: At velja kyn er óetiskt!
94891
Nýggjastu sendingar í SV
Sunnudag 26. mai
Andaktin
94909
Sunnudag 26. mai
Møti úr Betesda í Klaksvík
94910
Fríggjadag 24. mai
Sí stroymingina: Borgin - Tjóðveldi
94874
Fríggjadag 24. mai
Andglettur - Sambandsflokkurin
94873