Palli hjá Marionnu keypir triðingin av Vesturskini

30.05.2012 - 09:43
Palli hjá Marionnu keypir triðingin av Vesturskini
Felagið lænir samstundis Vesturskini átta milliónir at umbyggja Brestir og Vesturleika
Partafelagið Palli hjá Marionnu keypir triðingin av smápartafelagnum Vesturskini og lænir Vesturskini átta milliónir at umbyggja Brestir og Vesturleika, sum her eru avmyndaðir við bryggju í
 

<div>Ta&eth; er ikki kappingaravlagandi, at partafelagi&eth; Palli hj&aacute; Marionnu keypir tri&eth;ingin av sm&aacute;partafelagnum Vesturskin.</div><div><br></div><div>Ta&eth; sigur Kappingarr&aacute;&eth;i&eth;, sum hevur g&oacute;&eth;kent uttan at leggja nakra treyt vi&eth;, at Palli hj&aacute; Marionnu yvirtekur tri&eth;ingin av Vesturskini.</div><div><br></div><div>Kappingarr&aacute;&eth;i&eth; sigur, at felagi&eth; Palli hj&aacute; Marionnu er &iacute; uppsj&oacute;varvinnuni, og Vesturskin er &iacute; botnfiskavinnuni.</div><div><br></div><div>Kappingarr&aacute;&eth;i&eth; sigur, at virkna kappingin ver&eth;ur ikki hindra&eth;, t&iacute; ein markna&eth;arr&aacute;&eth;andi st&oslash;&eth;a ver&eth;ur hv&oslash;rki skapt ella styrkt, h&oacute;ast Palli hj&aacute; Marionnu keypir 33,667 prosent av Vesturskini.</div><div><br></div><div>Tey b&aelig;&eth;i fel&oslash;gini hava avtala&eth;, at Palli hj&aacute; Marionnu l&aelig;nir Vesturskini &aacute;tta milli&oacute;nir kr&oacute;nur til at umbyggja trolararnar Brestir og Vesturleika. &nbsp;</div>

Er kopiera
Nýggjastu sendingar í ÚV
Mikudag 5. mai
Breddin
123866
Mikudag 5. mai
Nón 5. mai 2021
123862
Mikudag 5. mai
Góðan morgun Føroyar
123834
Týsdag 4. mai
Breddin
123818
Nýggjastu sendingar í SV
Mánadag 3. mai
3-2
123766
Sunnudag 2. mai
Hondbóltur: Føroyar - Russland
123696
Sunnudag 2. mai
Andakt við Bjørn Ove Froyseth
123691