Johan Dahl gevst í politikki, tá valskeiðið er av

16.04.2012 - 16:42
Johan Dahl gevst í politikki, tá valskeiðið er av
- Tá ið hetta valskeiðið er av, havi eg vónandi eisini gjørt tað, eg skal í politikki og í Sambandsflokkinum, sigur Johan Dahl
Tá hetta valskeiðið er av, gevst Johan Dahl í politikki
 

<p>Ein av profilunum &iacute; Sambandsflokkinum, Johan Dahl, hevur avgj&oslash;rt, at hann ikki stillar uppaftur, t&aacute; hetta valskei&eth;i&eth; er av.&nbsp;Ta&eth; v&aacute;ttar Johan Dahl fyri Sosialinum.</p><div>Vi&eth; bla&eth;i&eth; sigur hann, at ta&eth; ongan t&yacute;dning hevur, j&uacute;st n&aelig;r n&aelig;sta l&oslash;gtingsvali&eth; ver&eth;ur. Avger&eth;in er tikin, og hann stillar ikki uppaftur, um so l&oslash;gtingsval skuldi veri&eth; &iacute; n&aelig;stum ella um ta&eth; ver&eth;ur, t&aacute; hetta valskei&eth;i&eth; er &uacute;ti &iacute; 2015.</div><div><br></div><div><b>Hevur fyrr umhugsa&eth; at gevast</b></div><div><br></div><div>Hetta er kortini ikki fyrstu fer&eth;, at Johan Dahl hevur sp&aelig;lt s&aelig;r vi&eth; tankan um at gevast &iacute; politikki. Til l&oslash;gtingsvali&eth; &iacute; oktober 2011, umhugsa&eth;i hann somulei&eth;is, hv&oslash;rt hann skuldi taka seg &uacute;r politikki.</div><div><br></div><div>TaJohan Dahl valdi kortini at taka eitt t&oslash;rn afturat, millum anna&eth; fyri at halda fram og royna og f&aacute;a arbei&eth;ir li&eth;ug, sum hann hevur veri&eth; vi&eth; til at stinga &uacute;t &iacute; korti&eth; sum politikari, sigur hann vi&eth; Sosialin.</div><div><br></div><div>- Eg f&oslash;li, at t&aacute; hetta valskei&eth;i&eth; er av, havi eg v&oacute;nandi gj&oslash;rt ta&eth;, eg skal &iacute; politikki og &iacute; Sambandsflokkinum, sigur hann vi&eth; bla&eth;i&eth;. Johan Dahl kom &iacute; politik &iacute; 2002 og hevur veri&eth; l&oslash;gtingsma&eth;ur og landsst&yacute;risma&eth;ur s&iacute;&eth;ani.</div>

Er kopiera
Nýggjastu sendingar í SV
Mikudag 10. august
Úr savninum: Urtagarðurin 6:8
143136
Týsdag 2. august
Úr savninum: Urtagarðurin (5:8)
142875
Týsdag 2. august
Úr savninum: Urtagarðurin (4:8)
142876
Fríggjadag 29. juli
Upp á gólv - á ólavsøku
142769